Widok

pediatra

Wizyty domowe w Baninie? Czy ktoś może pomóc. Pilna sprawa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,Pani Tosik 501-949-894
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

My korzystamy z dr Grażyny Sikorskiej - Wiśniewskiej, duża empatia, bardzo dobry merytorycznie lekarz i łatwy kontakt właśnie w różnych niestandardowych porach dnia. 504031617. Bardzo polecamy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

dziękuję; )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez jestem bardzo zadowolona z Pani Doktor ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki koszt wizyty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

100 zl
Nie polecam tej pani doktor.
tzn? U nas byla Pani doktor Tosik i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doktor Tosik jest super! Nie potrzebuje wywoływać sztucznego tłumu pod swoim gabinetem (jak to ma w zwyczaju inny lekarz) by potwierdzić swoją wartość. Dobry i doświadczony lekarz, a moje dzieciaki same się rozbierają do badania u niej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyżby to Pani Doktor tu się wypowiadała? Przecież wiadomo, że mało kto chce do niej chodzić, więc brak "sztucznego tłumu" pod gabinetem nie jest spowodowany jej świadomym działaniem, tylko tym, że do niej nikt nie chce chodzić. Ten "inny lekarz" jest o niebo bardziej empatyczny, przyjemny i lepszy merytorycznie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie znam tutejszych lekarzy , bo mieszkam od niedawna, ale Pani doktor jak dla mnie super. Nie chodzi mi o to czy miła .Lekarz ma byc rzeczowy i konkretny. U Pani Tosik akurat obydwie rzeczy idą w parze. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać gdzie Pani doktor przyjmuje , wiec proszę o podpowiedź.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przychodnia NOVA w Feniksie na ul.Pszennej 112
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dużo małych i starszych dzieci chodzi do doktor Tosik. Nie podejrzewam jej o osobistą obecność na tym forum, To raczej zapracowana osoba.

ja też jestem zadowolony, nie faszeruje dzieci lekami i zazwyczaj 1-2 dni i po chorobie ani śladu, więc dość trafnie diagnozuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dr Tosik jest swietna;) nie patyczkuje sie ani z dzieckiem,ani z rodzicem. Jest szybka,konretna,a z najbardziej rozwrzeszczanego dziecka po kilku wizytach u niej zrobil sie aniolek;)
Również POLECAMY p. Dr Tosik!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja polecam dr Bałande Alicje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od dawna leczę dwójkę dzieci u dr. Tosik, polecam wszystkim rodzicom, którzy oczekują konretnego podejścia, bez niepotrzebnego rozczulania się, fantastycznego kontaktu z dziećmi i trafnej diagnozy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale dr Tosik się tu promuje. Pani Doktor, więcej empatii, życzliwości i ciepła dla dzieci i kultury bycia, to reklamowanie samej siebie na forum nie będzie potrzebne :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21

Kiedy ma się promować,jak w przychodni kolejka dzieci do zbadania?Właśnie wróciłam z badania,dzieci ogrom,duże opóźnienie,ręce pelne roboty. Nie sądzę,aby byla tego typu osobą,co sledzi forum-pewnie nawet nie dba o to,ze powstał taki watek. Nie mówiąc,ze napewno nie ma na to czasu.

I proszę sobie zerknąć na IP odpowiedzi-niemal kazde inne,co świadczy,ze wysylane z różnych miejsc. Troche wyobraźni.

sąsiadka masz cos z głowa kobieto jednak. Jacy to ludzi zawistni i podli. Sadzisz idiotko ,że lekarz czyta to forum. Lecz się ale u psychiatry.

heh, pani doktor by musiała być niezłym specjalistą z IT jeszcze, żeby z różnych, ale jednak banińskich IP (Amelek, Wave, multi-wifi) dodawać wpisy :) może ma w domu trzy internety ? :) a może po prostu ludzie są zadowoleni ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Tosik znam jeszcze z przychodni z Gdańska . Leczyła mojego syna wiele lat , nie chodzę do gabinetu na pogaduchy wiec to czy przyjemna czy mucha na nosie mnie nie interesuje ... ma buc rzeczowa i nie wciskać na wszystko antybiotyku . I tak właśnie jest u Tosik . Po drugie myśle ze prędzej to kubkerwncja smaruje ciagle jeden i ten sam kontrnatarcia o beznadziejności tego lekarza biorąc pod uwagę sposób wypowiedzi . Rzadko lekarzy interesuje oponia a tymbardziej na forum , zbyt wzięty zawód . Jeśli ktoś naprawdę szuka pediatry to smialo polecam

Fatalnie ...
Tylko nie dr Tosik jak chcesz mieć zdrowe dziecko,
przez nią wylądowało dziecko w szpitalu nie trafiła ...../
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A czy dr.Tosik przyjmuje gdzies poza przychodnia? Tzn ma prywatny gabinet? I czy jest bardzo droga?

a umiesz w google wpisać ? :)

A ty geniuszu wpisales? I co znalazles cos?????

Poza nr telefonu??

Inne tematy z forum Banino

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry