Widok

pediatra

Wizyty domowe w Baninie? Czy ktoś może pomóc. Pilna sprawa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedy ma się promować,jak w przychodni kolejka dzieci do zbadania?Właśnie wróciłam z badania,dzieci ogrom,duże opóźnienie,ręce pelne roboty. Nie sądzę,aby byla tego typu osobą,co sledzi forum-pewnie nawet nie dba o to,ze powstał taki watek. Nie mówiąc,ze napewno nie ma na to czasu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I proszę sobie zerknąć na IP odpowiedzi-niemal kazde inne,co świadczy,ze wysylane z różnych miejsc. Troche wyobraźni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

sąsiadka masz cos z głowa kobieto jednak. Jacy to ludzi zawistni i podli. Sadzisz idiotko ,że lekarz czyta to forum. Lecz się ale u psychiatry.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

heh, pani doktor by musiała być niezłym specjalistą z IT jeszcze, żeby z różnych, ale jednak banińskich IP (Amelek, Wave, multi-wifi) dodawać wpisy :) może ma w domu trzy internety ? :) a może po prostu ludzie są zadowoleni ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

100 zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Tosik znam jeszcze z przychodni z Gdańska . Leczyła mojego syna wiele lat , nie chodzę do gabinetu na pogaduchy wiec to czy przyjemna czy mucha na nosie mnie nie interesuje ... ma buc rzeczowa i nie wciskać na wszystko antybiotyku . I tak właśnie jest u Tosik . Po drugie myśle ze prędzej to kubkerwncja smaruje ciagle jeden i ten sam kontrnatarcia o beznadziejności tego lekarza biorąc pod uwagę sposób wypowiedzi . Rzadko lekarzy interesuje oponia a tymbardziej na forum , zbyt wzięty zawód . Jeśli ktoś naprawdę szuka pediatry to smialo polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fatalnie ...
Tylko nie dr Tosik jak chcesz mieć zdrowe dziecko,
przez nią wylądowało dziecko w szpitalu nie trafiła ...../
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A czy dr.Tosik przyjmuje gdzies poza przychodnia? Tzn ma prywatny gabinet? I czy jest bardzo droga?

a umiesz w google wpisać ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty geniuszu wpisales? I co znalazles cos?????

Poza nr telefonu??

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry