Widok

pediatrzy

Każdy z nas jest tylko człowiekiem, i ma prawo do irytacji, zarówno pacjent-zirytowany systemem, jak i lekarz-zirytowanym pacjentem. Moim zdaniem dr Tarnowska jest kompetentnym lekarzem. Trafiłem do niej z POWAŻNIE chorym dzieckiem-postawiła trafną diagnozę, pokierowała do specjalisty wykonując osobiście telefony które przyspieszyły przyjęcie... Podniecacie się lek. Kremky, moim zdaniem oprócz miłych słów na temat wyglądu i zachowania naszych pociech nie ma nic więcej do zaoferowania..., z całym szacunkiem. Z kolei lek. Gos-dobra pediatra, zaangażowana, szkoda tylko że tak chaotyczna w przekazie informacji,... i charakter pisma nie do odczytania. Rejestracja-stoję tam co najmniej raz w miesiącu, połowa do zwolnienia. Medal dla tego, kto wymyśli inny system rejestracji niż poranna kolejka(należałem do kilku, w każdej było tak samo). Moim zdaniem największa porażka to interniści-nie oni dla nas, tylko my dla nich...
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 5

jakość usług: 5

wyposażenie: 5

czas oczekiwania: 1

ocena ogólna: 4

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potwierdzam niemożność dodzwonienia się do placówki ale podoba mi się działanie pediatrii. Codziennie przyjmują dzieci zdrowe i chore w zupełnie innych skrzydłach budynku dzięki czemu dzieci nie mają ze sobą styczności. Nie trzeba wisieć od świtu na tel. w celu rejestracji, jak się przyjdzie i osobiście zajmie kolejke tak się wchodzi obojetnie do jakiego lekarza, nikt nie ma pretencji że się nie jest u lekarza "prowadzącego". Czasem trzeba swoje odczekać (np. w okresach duzej zachorowalności na grype) ale nigdy nie zostałam odesłana z kwitkiem.
Największe zaufanie mam do dr Gos, dobrze obsłucha i zawsze do końca wyleczy dzięki czemu dziecko często nie choruje. Nie ma też problemu z uzyskaniem od niej skierowań do specjalistów.

Za to chora jest potrzeba wczesniejszej rejestracji w gabinecie zabiegowym... pierwszy raz się z takim przypadkiem spotkałam mimo styczności z wieloma przychodniami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pacjentko ja należe to tej przychodni kilkanaście lat i wcale mi nie przeszkadza wcześniejsza rejestracja na pobranie krwi, moczu czy lipidogramu. Pytałam pań kiedyś dlaczego trzeba się zapisywać i odpowiedź jest prosta - papiery zajmują im dużo czasu, a chciałyby przyjąc jak najwięcej pacjentów. I myślę, że to jest dobre i to doceniam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry