Widok

pedicure i nie tylko

Morena Temat dostępny też na forum:
szukam dobrego ale nie najdrozszego salonu kosmetycznego gdzie robia pedicure ale takze fajne zabiegi na twarz a i pazurki..najlepiej w gdansku
(mieszkam na morenie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jutro idę tutaj: http://www.salonikmorena.pl/, z tym, ze do kosmetyczki, która zajmie się moja buzią, nie pazurami;)
Dam znać jak już będę "po"

a ja polecam salon Aurum w Gdańsku Głównym (dość ukryte miejsce przy ul Stajennej 5),Osobiście wybrałam się tam na moje pierwsze oczyszczanie twarzy z dość dużymi obawami, i spotkało mnie dwie godziny przyjemności :) bardzo profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Zaskakujące wnętrze zwłaszcza po średnio zachęcającym wyglądzie z zewnątrz.

Gorąco polecam i dziękuję pani kosmetyczce która profesjonalnie odpowiadała na wszystkie moje bardzo dociekliwe pytania :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

do góry