Widok

pedicure i nie tylko

Morena Temat dostępny też na forum:
szukam dobrego ale nie najdrozszego salonu kosmetycznego gdzie robia pedicure ale takze fajne zabiegi na twarz a i pazurki..najlepiej w gdansku
(mieszkam na morenie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jutro idę tutaj: http://www.salonikmorena.pl/, z tym, ze do kosmetyczki, która zajmie się moja buzią, nie pazurami;)
Dam znać jak już będę "po"

a ja polecam salon Aurum w Gdańsku Głównym (dość ukryte miejsce przy ul Stajennej 5),Osobiście wybrałam się tam na moje pierwsze oczyszczanie twarzy z dość dużymi obawami, i spotkało mnie dwie godziny przyjemności :) bardzo profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Zaskakujące wnętrze zwłaszcza po średnio zachęcającym wyglądzie z zewnątrz.

Gorąco polecam i dziękuję pani kosmetyczce która profesjonalnie odpowiadała na wszystkie moje bardzo dociekliwe pytania :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Botoks czy mezoterapia na pierwsze zmarszczki mimiczne (38 odpowiedzi)

Mam 29 lat. Sucha skóra . Zauważyłam już u siebie pierwsze zmarszczi ( chociaż widziałam je...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (146 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry