Widok
perfumy ...
jakich perfum używacie? czy na dzień slubu kupujecie coś specjalnego, czy ten co na codzień?
ja na codzień używam dovidoff cool water
ale właśnie przed chwilą idąc korytarzem firmy poczułam piękny zapach, dawno zapomniany, kojarzący mi się ze świerzością, z latem, z arbuzami ... chyba go kupię na ślub (jak sobie przypomnę co to za zapach) :)))
ja na codzień używam dovidoff cool water
ale właśnie przed chwilą idąc korytarzem firmy poczułam piękny zapach, dawno zapomniany, kojarzący mi się ze świerzością, z latem, z arbuzami ... chyba go kupię na ślub (jak sobie przypomnę co to za zapach) :)))
papilio1@op.pl
ja obecnie używam Versace, ale chyba nie mają nazwy żadnej...
Za to kochałam Gucci Rush 2 (dostałam od mojego Szczęścia z rok temu) i fajnie na mnie pachniał, może sobie fundnę ;) Na ślub chciałabym dorwać Sergio Tacchini Stile Donna. Choć ja prawie nie czułam tego zapachu, to wszyscy chodzili za mną i mówili, że pięknie pachnę. Ale nigdzie nie mogę dostać tych perfum :(
Za to kochałam Gucci Rush 2 (dostałam od mojego Szczęścia z rok temu) i fajnie na mnie pachniał, może sobie fundnę ;) Na ślub chciałabym dorwać Sergio Tacchini Stile Donna. Choć ja prawie nie czułam tego zapachu, to wszyscy chodzili za mną i mówili, że pięknie pachnę. Ale nigdzie nie mogę dostać tych perfum :(
[/url][/url]
zajrzyj tu ...
http://www.ceneo.pl/Perfumy_damskie?gclid=CIyVndCp85ICFQpuMAodkgnjwg
... to porównywarka cen produktów w sklepach internetowych, niedość że mają wybór produktów jak nikt, to jeszcze wyszukuja najtańszy sklep, perfum multum, wpisujesz nazwę firmy i ci szuka
kopiuj szybko, bo nie wiadomo, czy zaraz jakis moderator nie posądzi mnie o reklamę ( słusznie zresztą :PPP )
http://www.ceneo.pl/Perfumy_damskie?gclid=CIyVndCp85ICFQpuMAodkgnjwg
... to porównywarka cen produktów w sklepach internetowych, niedość że mają wybór produktów jak nikt, to jeszcze wyszukuja najtańszy sklep, perfum multum, wpisujesz nazwę firmy i ci szuka
kopiuj szybko, bo nie wiadomo, czy zaraz jakis moderator nie posądzi mnie o reklamę ( słusznie zresztą :PPP )
papilio1@op.pl
znalazłam:
http://www.iperfumy.pl/sergio-tacchini/sergio-tacchini-stile-donna
po prostu dawno ich nie szukałam, jak mi się skończyły to latałam po perfumeriach i pytałam, a babki wytrzeszczały oczy, ze o takich nie słyszały. Bo ja je dostałam z zagranicy jako nowość i myślałam, że nie dotarły do Polski i raczej już się nie pojawią. Fajnie, że wspomniałaś o perfumach, moje Szczęście już się cieszy, że je kupię :)
http://www.iperfumy.pl/sergio-tacchini/sergio-tacchini-stile-donna
po prostu dawno ich nie szukałam, jak mi się skończyły to latałam po perfumeriach i pytałam, a babki wytrzeszczały oczy, ze o takich nie słyszały. Bo ja je dostałam z zagranicy jako nowość i myślałam, że nie dotarły do Polski i raczej już się nie pojawią. Fajnie, że wspomniałaś o perfumach, moje Szczęście już się cieszy, że je kupię :)
[/url][/url]
toki ja też lubię davidoffa :)
używałam go do tej pory na zmianę z l'eau par kenzo, a teraz ostatnio zmieniłam zapach - wybralam sobie na prezent urodzinowy od Narzeczonego ruby lips salvadora dali, takie konwaliowe, super :)
na ślub jeszcze nie wiem, może te co zwykle, a może pożyczę cos od mojej Mamy, bo ma kilka różnych zapachów. a ja przy okazji będę mieć coż pożyczonego ;))
no chyba, że mi coś się megaspodoba jeszcze do tego czasu, ale pewnie i tak funduszy przed ślubem nie starczy...
używałam go do tej pory na zmianę z l'eau par kenzo, a teraz ostatnio zmieniłam zapach - wybralam sobie na prezent urodzinowy od Narzeczonego ruby lips salvadora dali, takie konwaliowe, super :)
na ślub jeszcze nie wiem, może te co zwykle, a może pożyczę cos od mojej Mamy, bo ma kilka różnych zapachów. a ja przy okazji będę mieć coż pożyczonego ;))
no chyba, że mi coś się megaspodoba jeszcze do tego czasu, ale pewnie i tak funduszy przed ślubem nie starczy...
ja-dwisia napisał(a):
> toki ja też lubię davidoffa :)
> używałam go do tej pory na zmianę z l'eau par kenzo,
ale mamy podobny gust !!
skoro używałaś Kenzo l eau par to może mi pomożesz?
pamiętałam jak wygląda butelka tych perfum co tak mnie dzis zainspirowały, wygląda tak:
ale jak weszłam po nazwie tych perfum do sklepu internetowego, to buteleczka wygląda tak:
i nie wiem, czy to ten sam zapach ... czy została zmieniona butelka, czy to inny zapach ???? chodzi mi o taki świezy, jakby aloesowo-ogórkowo-arbuzowy, dośc słodki, ale nie duszący, czy to jest ten sam zapach???
> toki ja też lubię davidoffa :)
> używałam go do tej pory na zmianę z l'eau par kenzo,
ale mamy podobny gust !!
skoro używałaś Kenzo l eau par to może mi pomożesz?
pamiętałam jak wygląda butelka tych perfum co tak mnie dzis zainspirowały, wygląda tak:
ale jak weszłam po nazwie tych perfum do sklepu internetowego, to buteleczka wygląda tak:
i nie wiem, czy to ten sam zapach ... czy została zmieniona butelka, czy to inny zapach ???? chodzi mi o taki świezy, jakby aloesowo-ogórkowo-arbuzowy, dośc słodki, ale nie duszący, czy to jest ten sam zapach???
papilio1@op.pl
no właśnie też Ci odpisałam, ale mi wcięło posta, więc piszę jeszcze raz...
ja używam tych perfum od jakiś trzech lat i od tamtej pory już jest ten drugi flakonik. ale ten pierwszy pamiętam, że miała moja przyjaciółka i to te same perfumy. chociaż ostatnio jak z nią właśnie o tym rozmawiałam, mówiła, że ten zapach się trochę zmienił - ale może to tylko jej subiektywne odczucie :)
w każdym razie perfumy te same :)
to jest nas więcej z podobnymi zamiłowaniami zapachowymi :)
ja używam tych perfum od jakiś trzech lat i od tamtej pory już jest ten drugi flakonik. ale ten pierwszy pamiętam, że miała moja przyjaciółka i to te same perfumy. chociaż ostatnio jak z nią właśnie o tym rozmawiałam, mówiła, że ten zapach się trochę zmienił - ale może to tylko jej subiektywne odczucie :)
w każdym razie perfumy te same :)
to jest nas więcej z podobnymi zamiłowaniami zapachowymi :)
na ślub użyłam tak jak tokio Davidoff cool water - to mój hit!
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Witam!Zajmuje się importowaniem oryginalnych perfum z terenów Unii
Europejskiej.Są one dużo tańsze niż te, które kupujecie państwo w
perfumeriach. Są to perfumy w 100% oryginalne. Nie miałabym albowiem
żadnego interesu w tym żeby klientów przez to tracić zamiast pozyskiwać.
podaje przykładowe ceny perfumów:
Versace Bright Crystal 90ml - 170 zł
Calvin Klein Euphoria 100ml - 180 zł
DKNY WOMAN 100ml - 180zł
DKNY Be delicious green 100ml - 180 zł
Moschino I Love Love 100ml - 140 zł
Dolce&Gabbana Light Blue100ml - 200zł
Pozdrawiam
i serdecznie zapraszam! Mieszkam w Rumi więc nie ma żadnego problemu z
dojazdem. Osoby zainteresowane prosze o wiadomość.
Europejskiej.Są one dużo tańsze niż te, które kupujecie państwo w
perfumeriach. Są to perfumy w 100% oryginalne. Nie miałabym albowiem
żadnego interesu w tym żeby klientów przez to tracić zamiast pozyskiwać.
podaje przykładowe ceny perfumów:
Versace Bright Crystal 90ml - 170 zł
Calvin Klein Euphoria 100ml - 180 zł
DKNY WOMAN 100ml - 180zł
DKNY Be delicious green 100ml - 180 zł
Moschino I Love Love 100ml - 140 zł
Dolce&Gabbana Light Blue100ml - 200zł
Pozdrawiam
i serdecznie zapraszam! Mieszkam w Rumi więc nie ma żadnego problemu z
dojazdem. Osoby zainteresowane prosze o wiadomość.
Moje ulubione:
YSL Babydoll i Hugo Boss Woman
Ale na slub chcialam cos delikatnego, kwiatowego, pudrowego...moze Cacharel Noa?
Kiedys dostalam probke Guerlain Aqua Allegoria, tylko wlasnie nie pamietam nazwy kwiatu (w tej serii jest kilka roznych kwiatow- kluczy), bylyby idealne, ale od lat znalezc nie moge....
YSL Babydoll i Hugo Boss Woman
Ale na slub chcialam cos delikatnego, kwiatowego, pudrowego...moze Cacharel Noa?
Kiedys dostalam probke Guerlain Aqua Allegoria, tylko wlasnie nie pamietam nazwy kwiatu (w tej serii jest kilka roznych kwiatow- kluczy), bylyby idealne, ale od lat znalezc nie moge....
specjalnie policzyłam - na mojej półce jest 18 różnych perfum ;) do czerwca pewnie przybędą jeszcze ze 3-4 zapachy ;) (mam chyba 2 jeszcze nie rozpakowane, do tego w maju pojawią się w "mojej" firmie nowe perfumy)
nie wiem czy będe wybierała coś specjalnie na ślub ;)
przeważnie staję przed półką, wyciagam rękę(po butelkę) i decyduję się na jakiś zapach na dany dzień ;)
nie wiem czy będe wybierała coś specjalnie na ślub ;)
przeważnie staję przed półką, wyciagam rękę(po butelkę) i decyduję się na jakiś zapach na dany dzień ;)
ja na "na sportowo" uzywam adidas, puma i innych tego typu sportowych zapachów, a "na elegancko" Kenzo Flower by Kenzo
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com
ja uzywam Diora Pure Poison :)
Polecam www.strawberrynet.com,jesli ktos ma karte kredytowa,perfumy i kosmetyki o polowe tansze.
Na slub chyba bede miec Lolite Lempicka:)
Polecam www.strawberrynet.com,jesli ktos ma karte kredytowa,perfumy i kosmetyki o polowe tansze.
Na slub chyba bede miec Lolite Lempicka:)
------------------------------------------------------------------------------------
sprzedam po 10 maja Mariees de Paris Dolores rozmiar 38 ecrue
www.rozowoniebieskie.vot.pl - tam bywam :)
sprzedam po 10 maja Mariees de Paris Dolores rozmiar 38 ecrue
www.rozowoniebieskie.vot.pl - tam bywam :)
niestety nie mam dojścia... :( kilka razy kupiłam w Niemczech, tam są cześciej i większe promocje na perfumy niż u nas, poza tym przez jakiś czas miałam koleżankę, która pracowała w Lufthansie i kupowała mi w sklepach bezcłowych...
a od jakichś dwóch lat kupuję już w normalnych perfumeriach, nie mam żadnych dojść, a jakoś się boję kupowania perfum przez internet, chociaż może w końcu się przemogę ;)
a to że dwa zapachy Kenzo, to przypadek, po prostu oba mi się podobały bardzo :) kiedyś miałam też Kenzo Summer na jedno lato i też je lubiłam :)
a od jakichś dwóch lat kupuję już w normalnych perfumeriach, nie mam żadnych dojść, a jakoś się boję kupowania perfum przez internet, chociaż może w końcu się przemogę ;)
a to że dwa zapachy Kenzo, to przypadek, po prostu oba mi się podobały bardzo :) kiedyś miałam też Kenzo Summer na jedno lato i też je lubiłam :)
Teraz jestem związana z Hugo Boss:-)Mam dwa perfumy tej firmy.Wiecie co mi się podoba,Lola Marca Jacobsa bodajże.mam ochotę na te perfumy,ale nie jestem pewna czy nie są za "ciężkie"na lato.Muszę pobuszować po drogeriach i potestować kilka zapachów.Co Wy dziewczyny polecacie na lato?A może zamiast perfum jakieś spraye bezalkoholowe lub balsamy do ciała?
ja poki co uzywam kate moss vintage, i raczej to na slubie, bo podoba mi sie zapach i mam do tego balsam do ciala perfumowany, co podtrzymuje efekt perfum. Ja kupuje w strefie bezclowej bo jest duzo taniej, a tak to staram sie w perfumeriach chociaz drogo czasami ale przynajmniej trwałosc produktu jest nieporównywalna nawet do dobrych podróbek...bo umówmy się,niewazne jaka reklama...jak cos jest za tanie zeby moglo byc prawdziwe bo prawdopodobnei tak jest...
Madness is the gift, that has been given to me!!
A może markowe perfumy Chloe ?
Rozglądając się za perfumami polecam Ci przyjrzeć się ofercie aleperfumerii. Mnie bardzo zainteresowała oferta: https://aleperfumeria.pl/pl/perfumy/meskie/woda-perfumowana/ . Porównując do innych perfumerii, tutaj większość produktów jest w zdecydowanie niższych cenach. Zauważyłam też, że bardzo często organizowane są fajne promocje, więc szczerze polecam Ci zapoznać się z ich ofertą i korzystać z tych promocji :) Na pewno w tak szerokiej ofercie znajdziesz coś odpwoiedniego :)
Na co dzień używam wyłącznie Armani Si - kocham ten zapach, mocno uzależniający - jakby ktoś chciał to tu jest świetna recenzja https://kosmetykiperfumy24.pl/recenzje-perfum/giorgio-armani-si-edp-recenzja-i-opinie/
Może coś z tego zestawienia Ci podpasuje? https://dzikawozkowa.pl/perfumy-damskie-na-lato-topowe-zapachy/b_yhcp - to takie klasyki i dobrze przystępne cenowo :)
Polecam zapoznać się z tematem zamienników perfum ZARA
https://shilla.pl/blog/zara-perfumy-odpowiedniki-drogich-zapachow-damskich
https://shilla.pl/blog/zara-perfumy-odpowiedniki-drogich-zapachow-damskich