Widok

personel niższego szczebla do wymiany

Lekarze, z którymi miałam kontakt bardzo dobrzy. Natomiast personel niższego szczebla jakby żywcem przeniesiony z czasów PRL. Panie (głównie na dziale dziecięcym) wiecznie nieuprzejme, roszczeniowe, nie mówią - tylko warczą, zawsze traktują rodziców małego pacjenta jak intruza, który śmiał im przeszkodzić w wypiciu kawy. Te Panie to dramat! Nie rozumiem jak w XXI wieku Dyrekcja Przychodni może tolerować takie zachowanie?
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 3

jakość usług: 3

wyposażenie: 2

czas oczekiwania: 5

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest dobrze

Przychodnie polecam, obsługa miła, lekarze kompetentni, prezes przychodni do rany przyłóż kobieta. Niestety ludzie mają tendencjie do uznawania, iż ich stan zdrowia jest najgorszy, i że to włśnie oni są najważniejsi. Troszkę mniej egoizmu drodzy ludzie. Gdybyście byli w stanie agonalnym gwarantuję, że lekarze by sie Wami zajęli. Katar i gorączka to nie koniec świata na litość boską.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zgadzam sie z ta opinia. Personel okropny, nie mozna niczego sie dowiedziec przez tel.Panie w informacji warcza i nikt nie byl w stanie mi powiedziec w jakich godz.pracuje lekarz o ktorego pytalam. Po co one tam sa w takim razie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry