Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najgorsza przychodnia z jaką miałam do czynienia!!! wątek zamknięty Jak w tytule, może dwóch przyjmujących lekarzy jest w porządku, kompetentnych...
~AGA
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 czerwca 2015

Rejestracja- DARAMAT!!!!! wątek zamknięty On kilku lat korzystam z tej przychodni i za kazdym razem jest problem w...
~MG
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 stycznia 2015

przychodnia wątek zamknięty Bardzo niesympatyczne panie w rejestracj, straszne kolejki do lekarza...
~Beata
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 maja 2014

Niestety nic nie działa jak trzeba. wątek zamknięty Do przychodni dostać się nie można chyba ze wstanie się przynajmniej godzinę...
~MK
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 lipca 2013

personel niższego szczebla do wymiany wątek zamknięty Lekarze, z którymi miałam kontakt bardzo dobrzy. Natomiast personel niższego...
~niestety
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 listopada 2010

gość - opinia wątek zamknięty W przeciwieństwie do poprzednich opinii muszę stwierdzić ze mogę zawsze się...
~gość
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 października 2012

Rejestracja wątek zamknięty Dzisiaj od godz 7 ej rano próbowałam się dodzwonić do rejestracji, dzwoniłam...
~Gosia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2011

MASAKRA!!! wątek zamknięty Bardzo rzadko korzystam z tego rodzaju usług(na szczęście) ale to co spotykam...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2011

a ja polecam wątek zamknięty Ja leczylam sie kilkakrotnie u dr U. Moze i jest malomowny, ale nadzerke mnie...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 lutego 2009

poradnia K wątek zamknięty a ja jestem zadowolona z ginekologa. Leczę sie tam od kilku lat i nigdy nie...
~ania
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 stycznia 2009

poradnia dziecieca-Pani Pielęgniaraka wątek zamknięty Witam chodze z moim dzieckiem do dr.Ignatowskiej - mogę ją z czystym...
~zmuszona do korzystania z NFZ
-

dodano: 7 stycznia 2009

uwazam wątek zamknięty nalezy zmienic ginekologa i to w szybkim tempie,facet ,na niewlasciwym...
~czarownica
-

dodano: 28 grudnia 2008

Ginekolog wątek zamknięty Rzeczywiście zgadzam się z poprzednią opinią na temat pana U. Ten lekarz...
~Angi
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 13 lipca 2007

Ginekolog wątek zamknięty Na pierwszy rzut oka Pan Ginekolog bardzo mily sympatyczny mozna sie nawet...
~była (na szczęście) pacjętka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 1 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

14

wątków

do góry