Widok

pick-up

chcemy do firmie zakupić pickupa (praca w trudnym terenie), macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Firma dosyć nowa,dopiero się rozkręcamy ale taki sprzęt jest nam konieczny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mogę polecić Ci isuzu d-maxa, sąsiad ma w swojej firmie i bardzo sobie chwali, w zeszłym rou to chyba ze 2 razy wyciągał moją osobówkę z zaspy swoim sprzętem, robi u nas na osiedlu za pomoc drogową ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ford F350
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiliście coś?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zerknij na forda raptora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dodge Ram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wożenie drzewek, sporych roślin, narzędzi, ziemi - mamy szkółkę drzewek blisko lasu a poza tym robimy projekty i aranżacje ogrodów. Zastanawiamy się właśnie nad isuzu d-max i navarą. Słyszałem, że isuzu mają mocne silniki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hey,również kiedyś chciałem nabyć takowe auto. Jestem ciekaw,jak bardzo wiekowe to ma być auto. Są modele z mniej lub bardziej awaryjnymi silnikami, układami przeniesienia napędu itp... Przy pickupach,musisz sie liczyć z jedną niedogodnością. Kiedy jeździsz po asfalcie i masz zalączony jedynie napęd na tył .Pake masz pustą,to takie auto bardzo łatwo wprowadzić w poślizg na zakręcie drogi...zimą. Spalanie też w granicach 12 litrów ON w zwyż. Do jakiego typu prac potrzebujesz auto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kup sobie skode felicje pick up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale droga jak się coś popsuje, choć w sumie wszystkie tego typu auta nie są tanie jak u mechanika wylądują

zaraz mi tu ktoś napisze, że można tanie klamoty kupić. można ale pożyją tyle ile są warte

osobiście lubię t. tundrę no i vw amarok choć navarka też zacna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nissan navara jest dobra nie do zajechania w terenie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Motoryzacja

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie

do góry