> każda wędlina jest dobra
A ja mam rozterkę, czy wymęczoną przez 16h karkówkę dać suce, czy w śmietnik.
Nie osiągnęła poziomu high-endu, którego od niej oczekiwałem.
...
rozwiń
> każda wędlina jest dobra
A ja mam rozterkę, czy wymęczoną przez 16h karkówkę dać suce, czy w śmietnik.
Nie osiągnęła poziomu high-endu, którego od niej oczekiwałem.
Kolega podrzucił mi swoje ogórasy kiszone.
Są o niebo lepsze niż każde ze sklepu.
Ale nie osiągnęły poziomu, na który wpięła się nasza Forumowa koleżanka.
Zaprzyjażnieni Formowicze wiedzą o czym i o Kim mówię.
Koledze, w zamian za ogórki, odwdzięczyłem się słoikiem kwaśnicy.
Nie będę czarowal - jej wycezylowany smak uważam za boski.
Rzadko coś udaje mi się aż tak dobrze :)
zobacz wątek