Widok
pierwsze objawy ciąży
Witam. Możecie opisać w paru słowach swoje pierwsze objawy? Zanim zrobiłyście test lub udałyście się do lekarza.
Dużo się słyszałam na ten temat, począwszy od wrażliwości na zapachy, odrzucanie od kawy itd. po swędzące piersi :)
Jak to było u Was? Kiedy pojawiła się myśl "o! chyba coś się dzieje" :)
Pozdrawiam
Dużo się słyszałam na ten temat, począwszy od wrażliwości na zapachy, odrzucanie od kawy itd. po swędzące piersi :)
Jak to było u Was? Kiedy pojawiła się myśl "o! chyba coś się dzieje" :)
Pozdrawiam
U mnie się nie pojawiła, bo byłam przekonana, że w TYM cyklu nam się nie udało, bo słabo się staraliśmy (natomiast w poprzednich miałam nawał "objawów" - taka psychika, że pewnie sobie wmawiałam, albo nad-interpretowałam)
We "właściwym" cyklu PMS przyszedł trochę późno i w zasadzie był jedynym objawem. PMS = ból w podbrzuszu, lekkie skurcze oraz bolesność i drażliwość piersi.
W którymś momencie pojawiła się nadwrażliwość na zapachy (lodówka ciągle mi jakąś zgnilizną śmierdziała - wywaliłam z niej niemal wszystko, bo nie wiedziałam, co śmierdzi - ale to chyba było po teście)
I permanentne zmęczenie - ale kto tego od czasu do czasu nie ma?
We "właściwym" cyklu PMS przyszedł trochę późno i w zasadzie był jedynym objawem. PMS = ból w podbrzuszu, lekkie skurcze oraz bolesność i drażliwość piersi.
W którymś momencie pojawiła się nadwrażliwość na zapachy (lodówka ciągle mi jakąś zgnilizną śmierdziała - wywaliłam z niej niemal wszystko, bo nie wiedziałam, co śmierdzi - ale to chyba było po teście)
I permanentne zmęczenie - ale kto tego od czasu do czasu nie ma?

jeszcze przed testem okropny ból krzyża i podbrzusza - jak na okres, senność i "poty" co rano budziłam się mokra jak szczur - nigdy tak nie miałam
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Ból brzucha jak na solidny okres, wrażliwość piersi - myślałam że zbliża się okres. Troszkę kręciło mi się w głowie, ale to był pracowity okres w pracy i myślałam że to ze zmęczenia. Test zrobiłam tylko dlatego, że bardzo chciałam mieć dziecko a czułam że zbliża się okres i chciałam już mieć dowód że nie jestem w ciąży żeby sobie nie robić nadziei i nie ryczeć kolejny raz.