Widok

pilnie kupie huśtawke dla noworodka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
Pilnie kupie huśtawke dla noworodka np fisher price. Jest ktos chetny sprzedac??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wiesz dla noworodka to hustawki raczej nie wskazane...
image
image
a ile Twoj maluszek ma?
dzisiaj chyba bedzie skladac hustawke naszego synka, bo juz ywrosl z niej, podaje link, co to za hustwka
http://allegro.pl/item572858198_fisher_price_hustawka_z_projektorem_n9278.html,
powiem Ci, ze ogolnie jest rewelacyjna, synek pokochal ja od samego poczatku, no ale niestety juz wyrosl z niej, i na jej miejsce wsadzamy nowa :DD
image
image
moja coreczka ma miesiac i chcialam dla niej wlasnie taka hustawke.Wczesniej juz mialam zakupiona podobna hustawke fisher price rainforest przy pierwszym dziecku i sie sprawdzila rewelacyjnie lecz ja wczesniej sprzedalam choc teraz by sie wlasnie przydala.A ty chcialabys ta hustawke sprzedac??
tak, chce ja sprzedac.to jest moj mail :alutkaa69@o2.pl, odezwij sie, to sie jakos dogadamy :)
image
image
ja mam identyczną jak alutka i też pewnie będe musiala niedługo sprzedać bo niestety małą interesuje już chodzenie a nie siedzenie ;-). Ale uważam że jest super
kanka a ty masz tez niebieska??/ moj e-mail angelikajedryczka@o2.pl bardzo prosze o jakiekolwiek propozycje.
ja mam niebieską. Ale powiem szczerze że nad ceną się nie zastanawiałam jeszcze bo nigdzie jeszcze nie wystawiałam a nie przeszkadza więc stoi tyle ze się kurzy ;-).Czekałam aż mąż wroci i się tym zajmie.
nawet nie wiem ile teraz taka kosztuje
chyba chodzi o lezaczek-bujaczek:)
image
Chodzi nie o lezaczek bujaczek tylko o hustawke wolnostojaca w ktorej dziecko moze sie bujac w dwoch roznych kiedunkach przod-tył i bok-bok. np fisher price rainforest lub inne
zobacz w Anonsach albo Gratka czasami mają na allegro chodzi ci napewno o ocean ja miałam ale wysłałam kuzynce szkoda bo wzięła na siłę
nicolas
na stronie 8 ktoś chce sprzedac jakiś starszy model zobacz
nicolas
dzieki wielkie za informacje ale wlasnie udalo mi sie kupic juz swietna hustawke.
do góry