Widok
opinia
byłam na strzyżeniu u pani (nie pamiętam imienia) taka lekko przy kości. Super zrobiła balayage. Niestety mam wrażenie, że bardzo oszukują na farbach( trochę się znam na tym,bo moja ciocia była fryzjerką) i skoro jest napisane LOREAL to myślałam,że tą farbą będę miała robione włosy, jednak robiono mi farbą bacchara, która jakością nie jest tak samo dobra jak LOREAL... małe oszustwo? tak samo szampony, którymi są włosy myte klientkom nie pachną jak LOREAL. Czyżby kolejne oszustwo? znam szampony LOREAL i wiem jak każdy pachnie,a tamte pachną zbyt owocowo jak jakaś podróba/inna firma? zraziłam się,bo ceny nie są adekwatne do jakości usługi. Poza tym musiałam czekać...skoro miałam umówioną wizytę na konkretną godzinę to dlaczego musiałam tyle czekać?to nieprofesjonalne...
Moja ocena
Studio fryzjerskie
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 5
jakość usług: 2
kreatywność: 3
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: -
ocena ogólna: 3
3.4
* maksymalna ocena 6
JA jestem stala klientka i fryzjerka proponuje i zazwyczaj farby jakiki farboje mi wlosy czesto prosze o weelle bo wiem zw w kazdym salonie sa inne firmy i prosze o przywiezienie jej na witawe gdy tam ide i zawsze mam to co chce ,.I tak pewnie farby sie mieszaja.Oczerniac to lubi konkurencja a Pani Marja jest najlepsza>P>P>P>P