Widok
opinia
Stomatoligia ok, chociaz mogłoby być lepiej, panie w zabiegowym sympatyczne i miłe, rejestracja od niedawna super-wcześniej telefony nie był odbierane, Panie skupione był na rozmowie ze sobą, ale teraz- 100% lepiej! Doktor Gos i Malek kompetentne, miłe (chociaż to pismo P. Gos..... ale to tylko drobna wada), ale co tam robi Pani Kremky??? Pora na emeryturę, złośliwości, nie umiejętność zdiagnozowania zapalenia oskrzeli, czy anginy - myślałam, że raz się zdarzyło, ale to już kilkakrotnie, a nie są to specjalnie skomplikowane choroby... Odsyłanie dzieci na antybiotykach do szkoły, bo są w stanie chodzić...koszmarne. Miejsce chorego jest w łóżku, ale Pani doktor twierdzi inaczej... Kolejki w przychodni do pediatry - do Malek i Gos wynikają z tego, ze większość unika trzeciej lekarki i wolą czekać godzinę, dwie, byle trafić do dobrej pediatry. Przychodnię polecam, bo jeden lekarz nie może skreślać wszystkich innych
Moja ocena
Sanus Sp. z o.o.
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 4
oferta: 4
jakość usług: 3
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 3
ocena ogólna: 4
3.7
* maksymalna ocena 6
No cóż, ja nigdy już nie pójdę do dr Gos, z wielu względów. Do dr Kremky chodzę do lat i nigdy się nie zawiodłam, podobnie jak kilka moich koleżanek chodzących do przychodni na Obłużu. Zawsze miła, kompetentna. W ciągu ostatnich tygodni musiałąm być u Pani Kremky 3 razy i tak,był jeden mankament- ogromny tłok w poczekalni właśnie do niej. Więc nie wiem gdzie to "unikanie" bo przede mną za każdym razem było kilkunastu innych pacjentów.