Widok
Kilka razy byłam ostrzyc włosy i było rewelacyjnie, kilka tyg temu zdecydowałam sie zrobić jaśniejszy kolor niz mam i trafiłam zamiast do doświadczonej fryzjerki chyba do uczennicy i była tragedia!!! Włosy popalone musiałam duzo ostrzyc i jeszcze zapłaciłam dużo kasy........ już mnie tam nie zobaczą podpowieccie gdzie mam sie zgłosic zeby doprowadzic moje zniszczone włosy do porządku. Słyszałam że jakis nowy salon jest w centrum.....
Dla mnie to najgorszy fryzjer u jakiego kiedykolwiek byłam. Pomimo tego ze powiedzialam dokladnie co chce na glowie to pani ktora sie mna zajmowala podciela mi koncowki i zaczela juz suszyc glowe. Myslalam ze potem bedzie jakies konkretniejsze strzyzenie ale dowiedzialam sie ze to koniec. Stwierdzilam ze nie chce juz nic wiecej bo jeszcze mnie tak obetnie ze bede sie wstydzila po ulicy chodzic.Totalna porazka, za wizyte ktora trwala 10 min zaplacilam 60 zł. Powodzenia
przestałam chodzić do tego salonu bo to zwyczajne naciąganie ludzi. Robiłam tam pasemka kilka razy, za każdym razem to samo. Przeciąganie czasu wykonania maksymalnie, praktykantki jak dla mnie mają przykaz aby myć włosy najdłużej jak się da aby sprawiać wrażenie, że usługa taka profesjonalna. za każdym razem wizyta ponad 3,5 godziny, nie dość, że w pracy się nasiedzę przy kompie to jeszcze to. No i przy kasie ostatnio zapłaciłam 280zł!! jak dla mnie przeginka jak za pasemka jeden kolor. Nikt mnie nie zapytał czy chcę jakąś tam ampułkę itp. Teraz chodzę do innego fryzjera ta sama usługa o połowę tańsza nie mogę powiedzieć, że jakościowo gorsza a wykonana max w 1,5 godziny więc się da