Widok
pizza rodzinna-ohyda
Będąc z małżonką na spacerze stwierdziliśmy ,że mamy ochotę na pizzę. Szukając dobrej restauracji wybraliśmy restaurację włoska gdyż pizza powinna być tam najlepsza. Po wejściu stwierdziliśmy że chyba wybraliśmy dobre miejsce.Zamówiliśmy z pomocą pani kelnerki pizzę rodzinną. okres oczekiwania na pizzę wydłużał się ale moja małżonka stwierdziła ,że dlatego może być tak długo bo dobra pizza wymaga czasu. Byliśmy bardzo głodni. Po bardzo długim czasie dostarczono nam "TO COŚ!!!!!!!!!" Spód pizzy był tak cienki i suchy ,że po podniesieniu się sama łamała. Na wierzchu nie było ani farszu ani sera jedynie rzucone pomidory ala szynka i kropki sosu pomidorowego i obficie posypane "szczawiem", "zielskiem". Nie chce mi się już opisywać tego horroru. Pizza była TRAGICZNA i jak za suchy naleśnik z zielskiem bardzo droga (51,60zł)nie miała żadnego smaku. Ludzie jak można tak spierd........pizze.Tego kuchtę powiesiłbym za jaja. TRAGEDIA I NIKOMU NIE POLECAM!!!!. Omijajcie ta restaurację wielkim łukiem. Nie opisywałem nigdy żadnej potrawy ale ze względu na taka ohydę zdecydowałem się.
Moja ocena
La Vita
kategoria: Restauracje
obsługa: 3
menu: 2
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6