Widok

pkm

Czy do Sierakowic dostanę się pkm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj biedna Ty biedna tak Cię to Banino torturuje.
Jak chcesz się choć na chwilę wyrwać z Banina,to przejdz się do Rębiechowa albo Pępowa :) :) :)
Jak było lato,to na pewno było lepiej z Tobą,a teraz to zimno,mokro,ciemno itd jak nie masz własnego blachosmroda no to zostaje Ci pkmka i autobusy,a może jak Ci się tak nudzi no to weź zacznij od wielkiej wyprawy do Kartuz (pkm) a tam pójdz do klasztoru kartuzow (nigdzie na świecie nie ma takiego) potem udasz się do muzeum kaszubskiego (nigdzie na świecie nie ma takiego) przejdziesz sie na ławkę asesora i do gaju świętopełka (nigdzie na świecie nie ma takiego) .Połazisz trochę,zmęczysz się,a chandra minie.

P.s Następna wyprawa będzie do Kościerzyny i tak coraz dalej i dalej ,aż zapomnisz gdzie mieszkasz.

Pozdrawiam twój przewodnik Zdzisek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po prostu robie wszystko, żeby tylko na chwilę z Banina się wyrwać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co Ty Agato jesteś taka ciekawa,że mnie ,to tak ciekawi ;) Gdybym nie był ciekawy,to byłbym stary i leżał w trumnie. Ty się boisz jechać do tych Sierakowic ,strach przed nieznanymi Sierakowicami wygrywa z twoją ciekawością Ty nigdy nie ujrzysz Sierakowic jak się będziesz bać! Więc wsiadaj w pkmke i ruszaj do Kartuz i dalej autobusem do Sierakowic, a po powrocie odpiszesz nam tu na forum jak było i jakie wrażenia wywarły na tobie Sierakowice.

Pozdrawiam globtroter Zdzisek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co Ty Zdzisław taki ciekawski jesteś?

kochanka mam tam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agato,a po co tam chcesz jechać do tych Sierakowic ,tam nic ciekawego nie ma ,no chyba ,że se połazikować chcesz tak se ? :) :) ;)

Pozdrawiam Zdzisek

no. do Kartuz spokojnie można dojechacale Sierakowicie to juz gorzej. Moze popros kogoś by cię podwiózł? to piękne tereny btw:)

dziękuję bardzo za odpowiedz. Jednak odpuszczę sobie podróż :/

Jak z Banina, to tylko PKS 810 do Kartuz i potem 4,12 albo 14 do Sierakowic dojedziesz.

Z Kartuz do Sierakowic jest 24 km.
Z tego co się orientuję to pociągiem chyba bezpośrednio się nie dojedzie,jakiś autobus PKS tam jeżdzi z Gdańska.

ja staram baba jestem i nic nie mogę znalezc :/

drogi anonimie, jak nie chcesz aby na tym forum jeździli po tobie jak po starej szmacie to zanim napiszesz taki post to sprawdź to sobie w Google, bo tutaj tylko czekają na takie pytania
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tzn? Jeszcze nigdy nie byłam w tamtych stronach i nigdy nie jechalam pkm.Czy z Kartuz daleko jest do Sierakowic? Z góry dziękuję :)

Tak, ale od Kartuz będziesz musiał kawałek się przespacerować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry