Widok

place zabaw-orłowo

Orłowo Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy w orłowie jest dużo placów zabaw?
Mam 2 letniego synka i niedługo się przeprowadzamy do orłowa i zastanawiam się co tam można robić ciekawego w okolicy klifu oprócz mola i plaży?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie też to ciekawi
a do której części się przeprowadzasz?
w pasie nadmorskim wiem o jednym małym placyku, zaraz przy molo. dla takiego malucha powinnien wystarczyć :)
też jestem ciekawa, czy jest gdzieś więcej, nie lubimy siedzieć wciąż na jednym placu :)
Przy Placu Górnośląskim też jest plac zabaw, no ale głośno tam trochę. Generalnie to kiepsko w Orłowie z takimi miejscami, pewnie dlatego, że w większości są tam same domki.
Będziemy mieszkac blisko kolejki więc na molo to daleko żeby tak śmigac codziennie :(
Miałam nadzieję że jeszcze jakieś powstaną.
polecam w tyle za placem Górnośląskim, na końcu ul.Wieluńskiej, bardziej to juz Mały Kack a plac zabaw super!
Mały placyk jest jeszcze przy osiedlu przy ul. Wrocławskiej, ale nie wiem czy jest otwarty dla osób z zewnątrz ;)
nie martw sie miasto ma zamiar sprzedać teren przy molu gdzie jest plac zabaw deweloperowi wraz z terenem po maximiei bedzie wielkie nicccccccc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy molo jest jeden a drugi przy placu Górnośląskim.
Na portalu o gdyni orłowo zobaczysz sobie ich zdjęcia. Można jeszcze pohasać na boiskach szkolnych :) jak starsze dziecko

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Poradźcie coś na wypadające włosy :( (15 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak w temacie... proszę pomóżcie, bo sama nie wiem co robić. Karmię piersią od 5ciu...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Dieta cukrzycowa- co jeść? (20 odpowiedzi)

dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów - bez węglowodanów...

do góry