Widok

plastry nicorette - do palaczy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z was testował ??? najważniejsze ...ze skutkiem ???

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja testowalam

nie pale od 01.10.06. Palilam od 7 lat okolo 1 paczka na dzien
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój mąż to używał, raczej z marnym skutkiem, podobno okrutnie smakuje.
Ale tak naprawde to żeby coś zadziałało to trzeba chcieć, bo silnej woli nic nie zastąpi i nawet metoda z elektrodami nie pomoże.
tak trzeba sobie cos tam wmowic. I jest latwiej
moje koleżanko uzywały ani jednej nie pomogły:(...ja paliłam 8 lat czasami 2 paczki dziennie-wystarczy silna wola:)badź twarda wiem co piszę..opłaca się:)..ps wcale nie przytyłam i nic specjalnego nie robiłam,nie kupowałam plastrów,tabletek,gum itp poprostu miała silną wolę
ja też miałam silną wolę, starczyło na dwa lata i znów jaram...
niczego nie używałam, po prostu rzuciła, ale nie wytrwałam...
mój brat używał-namiętny palacz-nie pali od roku-jak na razie:)

image
moj kolega uzywal, mowi ze jeszcze wiecej pali przez to

heh bo top zalezy od czlowieka i jego silnej woli :) na mnie nie podzialalo :) ale moze dlatego ze nie bylam przekonana do tego czy chce rzucic palenie ;p
mój mąż rzucił z dnia na dzień 3 lata temu...powiedział sobie pewnego dnia że koniec z tym i już więcej nie zapalił

image
image
Zawsze mnie coś takiego zachwycało!
Szacunek. ;o)
jak sie nie chce rzucic to nawet plastry nie pomoga.my rzucilismy 3 lata temu 1 stycznia.teraz nienawidze fajek.moze nawet az do przesady.

Nie przeprasam za bledy
a co to za metoda z tymi elektrodami? moj tata jest nalogowcem i nieststy ma taka prace ze nie moze sie bez nich obyc... ale musi rzucic.. gumy ani inne rzeczy mu nie pomagaja.. sa jakies lekarskie metody?

image
image
Hmmm moj maz byl na tym rezonansie magnetycznym - chyba tak to sie nazywa, ale pani, ktora robila zabieg powiedziala, ze nie ma problemu jak po tym zapali, bo moze przyjsc i tym razem bezplatnie powtorzyc zabieg. te slowa wystarczyly, bo bezkarnie sobie zapalil pare dni po zabiegu, nie mial wyrzutow sumienia, bo przeciez pielegniarka powiedziala...
Teraz nie pali, ale rzucil bez zadnych metod, po prostu sie trzyma dzielnie i pochlania duze ilosci Tic-Takow:))))
Trzymaj sie kochanie!

PS. Twierdzi, ze plastry, guma to lipa i naciaganie na kase.... Jego zdaniem nie pomaga
Nic nie pomoze, jak sie nie ma silnej woli!

image
na tym rezonansie był i moj małżonek i owszem - nie palił przez tydzięń ... niestety tak wszystkich drażnił swoim zachowaniem ,ze wszyscy już woleli aby wrócił do nałogu - papieros go poprostu odstresowywał ...
a ja niestety silnej woli to nie mam ... więc mam problem , jak czytam o paleniu to mi się chce palić ...

imageimage

A po co wam te plastry?
To po co było zaczynać przygodę z paleniem tego swinstwa.Macie za swoje
hahahahahahaha

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak wyszło ...

imageimage

mojemu tacie to raczej nic nie momoze...

image
image
na tych "elektrodach" był mój mąż, podobno podłączaja jakieś kabelki ale co i jak dokładnie to nie wiem, efekt taki: przez 1-y dzień nie palił, 2-i 2 papierosy a teraz już wrócił do normy, więc tak jak wcześniej już pisałam: bez całkowitej chęci rzucenia palenia nic nie pomoże, trzeba chciec i już, niestety w naszym przypadku to ja bardziej chcę żeby rzucił palenie niż mąż.
Plastry niicorette faktycznie uwalniają nikotynę do organizmu i fizycznie palić się nie chce, gorzej z psychiką, która nam przypomina o nałogu. Terapia antynikotynowa jest bardzo trudnym zabiegiem zwłaszcza dla tych, którzy nie mają silnej woli. Mnie się wydaje że w kwestii rzucenia palenia najbardziej skuteczna była by terapia psychologiczna.
Mój narzeczony chciał zakupić, ale jakoś nie doszedł do apteki i po prostu przestał palić :)
Z opowiadań różnych ludzi wiem,że nie ma co oczekiwać cudów po tych plastrach,gumach, itp.
moj małz był na tym biorezonansie (czy jak to sie tam nazywa) i nie pali miesiac, w ogole go nie ciągnie, a wrecz mu przeszkadza... zoabaczymy jak bedzie dalej...
image
koleżanka z kolegą używają plastrów i na nich działa, drugi kolega żuje gumy i też mówi że działą
image
ja polecam tabletki tabex sa na recepte ale skuteczne! moj tata ktory palil 30 lat rzucil, stosowal wczesniej plastry gumy nicorette ale dupka nic z tego.. maz rzucil i wielu moich znajomych tylko oczywiscie trzeba chciec!! powodzenia
a kto moze zapisac taka recepte tzn jaki lekarz?rodzinny przepisze?ile jest tabletek w opakowaniu i czy sa drogie?
image
hej, tabletek w opakowaniu jest chyba 100, a kosztuja ok 35 zł, przepisacmoże każdy lekarz, ja recepte dostałam od swojego ginekologa. Tabletki sa dobre, nie czuć ssania i po prostu nie chce sie palić ! , jest tylko jedna wada - trzeba pamiętać że przy pierwszych dniach nalezy brać jedną tabletke co 2,5 godziny, to troche męczące.Ogólnie polecam, mi pomogły
tez tak mowilam tata palil 30 lat i zucil ale nie z plastrami ktore tez stosowal tylko tabletkami tabex sa na recepte kosztuja ok 50 zl ale moj maz brat i wielu znajomych zucilo palenie wlansie z tymi tabletkami wiec polecam tabletki a nie plastry!
OD PRAWIE DWOCH LAT NIE PALE!!!BYLAM NA REZONANSIE. PO TYGDONIU ZAPALILAM PAIEROSA.PO DWOCH TYGODNIACH POSZLAM NA POWTORKE I DO DZISIAJ NIE PALE. PALIŁAM 2-3 PACZKI DZIENNIE.
Paliłam ok paczkę dziennie przez 8 lat.
Rzuciłam od stycznia 2009 i nie palę. Ciągnęło mnie, ale dałam radę - wystarczy trochę samozaparcia. Osobiście uważam wszystkie te wynalazki jak plastry, płytki czy co tam jeszcze wymyślono, aby wyciągać kasę za niepotrzebne i działające tylko na podświadomość. Jak ktoś chce, to rzuci, a jak nie, to nic mu nie pomoże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rzuć palenie champix

WITAM mam do sprzedania CHAMPIX 0,5mg + 0,001g x 25 tabletek - lek ten stosowany jest w leczeniu uzależnienia od nikotyny, pomaga skutecznie rzucić palenie.Mi się udało , więc dlaczego ma tobie sie nie udać??Zainteresowana osobe prosze o kontakt iwaa77@wp.pl