Widok

plastry nicorette - do palaczy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z was testował ??? najważniejsze ...ze skutkiem ???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój narzeczony chciał zakupić, ale jakoś nie doszedł do apteki i po prostu przestał palić :)
Z opowiadań różnych ludzi wiem,że nie ma co oczekiwać cudów po tych plastrach,gumach, itp.
moj małz był na tym biorezonansie (czy jak to sie tam nazywa) i nie pali miesiac, w ogole go nie ciągnie, a wrecz mu przeszkadza... zoabaczymy jak bedzie dalej...
koleżanka z kolegą używają plastrów i na nich działa, drugi kolega żuje gumy i też mówi że działą
ja polecam tabletki tabex sa na recepte ale skuteczne! moj tata ktory palil 30 lat rzucil, stosowal wczesniej plastry gumy nicorette ale dupka nic z tego.. maz rzucil i wielu moich znajomych tylko oczywiscie trzeba chciec!! powodzenia
a kto moze zapisac taka recepte tzn jaki lekarz?rodzinny przepisze?ile jest tabletek w opakowaniu i czy sa drogie?
hej, tabletek w opakowaniu jest chyba 100, a kosztuja ok 35 zł, przepisacmoże każdy lekarz, ja recepte dostałam od swojego ginekologa. Tabletki sa dobre, nie czuć ssania i po prostu nie chce sie palić ! , jest tylko jedna wada - trzeba pamiętać że przy pierwszych dniach nalezy brać jedną tabletke co 2,5 godziny, to troche męczące.Ogólnie polecam, mi pomogły
OD PRAWIE DWOCH LAT NIE PALE!!!BYLAM NA REZONANSIE. PO TYGDONIU ZAPALILAM PAIEROSA.PO DWOCH TYGODNIACH POSZLAM NA POWTORKE I DO DZISIAJ NIE PALE. PALIŁAM 2-3 PACZKI DZIENNIE.
Paliłam ok paczkę dziennie przez 8 lat.
Rzuciłam od stycznia 2009 i nie palę. Ciągnęło mnie, ale dałam radę - wystarczy trochę samozaparcia. Osobiście uważam wszystkie te wynalazki jak plastry, płytki czy co tam jeszcze wymyślono, aby wyciągać kasę za niepotrzebne i działające tylko na podświadomość. Jak ktoś chce, to rzuci, a jak nie, to nic mu nie pomoże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez tak mowilam tata palil 30 lat i zucil ale nie z plastrami ktore tez stosowal tylko tabletkami tabex sa na recepte kosztuja ok 50 zl ale moj maz brat i wielu znajomych zucilo palenie wlansie z tymi tabletkami wiec polecam tabletki a nie plastry!

rzuć palenie champix

WITAM mam do sprzedania CHAMPIX 0,5mg + 0,001g x 25 tabletek - lek ten stosowany jest w leczeniu uzależnienia od nikotyny, pomaga skutecznie rzucić palenie.Mi się udało , więc dlaczego ma tobie sie nie udać??Zainteresowana osobe prosze o kontakt iwaa77@wp.pl