Widok

plastyka brodawek/otoczek sutkowych

Witam Panie,
Czy któraś z Was podjęła się zabiegu zmniejszenia otoczek sutkowych? proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam podczas podnoszenia piersi przenoszone otoczki , mam je krzywe , jajowate a do tego wszystkiego jedna jest o ponad 1 cm przesunięta w bok względem środka piersi
Także nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chciałabym tylko pomniejszyć otoczki wokół sutka, ale sama już nie wiem. Gdzie jeszcze w Trójmieście można się podjąć takiego zabiegu? Dzięki za opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja poddałam się takiemu zabiegowi. Miałam spore, rozciągnięte otoczki po karmieniu piersią. Wahałam się dość długo. Wertowałam fora internetowe ale nic sensownego nie znalazłam. Głównie wypowiadały się osoby które pojęcia zielonego nie miały. Sam zabieg był w znieczuleniu miejscowym i trwał ponad godzinke. Nie naruszał gruczołu wiec mogę w przyszłości karmić kolejne dziecko. Efekt mnie w pełni zadowala. Z rozciągniętego, bardziej trójkątnego B mam teraz okrągłe, symetryczne i całkiem fajniutkie małe B. Jeśli jest to twoim dużym kompleksem i nie potrafisz tego zaakceptowac to nie zastanawiaj się tylko poszukaj dobrego plastyka i zrób to dla siebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry