Widok

plastyka pochwy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza który dobrze robi takie rzeczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co w ogóle za pytanie "skąd wiesz że masz popsutą ściankę" xd No na pewno ginekolog coś wspomniał. Większość z nas kobiet nie lubi nawet przy ginekologu o tym rozmawiać, może on coś napomknął i tyle. Ja też sama postanowiłam kogoś poszukać, bo to dość wstydliwe dla mnie. Ostatecznie zabieg laserem zrobiła mi doktor Barbara Blicharczyk w Warszawie, bez bólu i krępowania.

Moja siostra w zeszłym roku roku miała zabieg rewitalizacji pochwy - co było następstwem ciąży i porodu SN dość dużego dziecka. Ona akurat zdecydowała się na ten zabieg w gabinecie https://cashmire.pl/oferta/ginekologia-estetyczna/rewitalizacja-pochwy/ - który polecała jej sama lekarka. I się nie zawiodła, bo dość szybko udało się umówić cały zabieg. I potem wszystko poszło jak powinno, nie było żadnych powikłań, a organizm bardzo szybko sam się regenerował. Nie wiem czy tego typu zabieg pomógłby akurat i w tym przypadku, ale jeśli nie akurat ten konkretnie, to może coś innego z zakresu ginekologii estetycznej byłoby bardziej odpowiednie. Najlepiej udać się do takiego gabinetu, opisać problem i zapewne postarają się pomóc. A jeśli nie od razu do gabinetu medycyny estetycznej, to warto iść z tym pytaniem do samego ginekologa, on powinien wiedzieć, do kogo najlepiej zgłosić się w takiej sytuacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam mogłabys powiedzieć gdzie w klinnice mialaś robione ? ja mam wysunieta przednia i tylna część pochwy do tego otwór wielki po porodach :P czy robią tam na nfz czy prywatnie? Pozdrawiam
Dziewczyny tutaj pewnie malo opini, jak komus zalezy to szukajcie na forum beautywpolsce, to forum o operacjach plastycznych, od lat tam widyalam takie watki, nie zaglebialam sie ale mysle ze tam znajdziecie wiecej rekomendacji.
skąd ja to znam :) tez musialam isc na plastyke pochwy... a nie bede ukrywac- mialam ogromnego cykora, bo takie zabiegi to chyba sa rzadkoscia nadal... przynajmniej u mnie w rodzinie ( a mam 4 siostry) nikt takiego czegosc nie mial robionego. bylam w klinice Medicover- najpierw na konsultacji, no i lekarz powiedzial, ze powinnam miec zabieg- u nich to sie nazywa lifting pochwy. troche sie wahałam, ale w koncu stwierdzilam, ze pojde na zabieg. i juz jestem po- polecam, brak powikłan, a ja jestem zadowolona- z zabiegu i z wyboru kliniki :D
hej, powiem wam szczerze ze kolezanka się naciela na jednego lekarza u nas i się balam potem isc do jakiegokolwiek mniej znanego, wiec pojechałam do mekki chirurgii do Polanicy zdroj do dra Latkowskiego no i wszystko przebieglo pomyślnie
czy możesz mi powiedzieć ile trwa czas przygotowania do zabiegu? jakie badania. Też muszę mieć ten zabieg, ale W-wa dla mnie jest zbyt droga, chyba wybiorę Radom. Czy zabieg robił Ci dr Czekański?
ja miałam robioną plastykę pochwy w Radomskim Centrum Ginekologicznym, polecam kochana. Wejdź na ich stronę, zadzwoń, bardzo mili ludzie, nie czułam skrępowania przy nich, choć "temat" nie jest łatwy. Wszystko przebiegło bez komplikacji. Powodzenia :)
Czego to teraz nie wymyślą.Taki laser Monalisatouch jest zbawianiem dla kobiet które mają problemy ginekologiczne.W końcu ktoś o nas pomyślał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zaufałam lekarzom z warszawskiej kliniki. I to był dobry wybór, którego nie żaluję. Najpierw rzecz jasna udałam się na konsultacje, które notabene były za darmo. Wszystko mi na nich wyjaśniono, odpowiedziano na wszelkie moje pytania.
Naprawdę wartom tym bardziej, że źycie seksualne po takim zabiegu jest znacznie lepsze.
Tu jakby co więcej info: http://www.uroda.medicover.pl/home/ginekologia-estetyczna/
Zobacz sobie tutaj http://www.elite.waw.pl/laser-monalisa-touch/ Oni tam piszą o innowacyjnym laserze, którym rozwiązują takie problemy.
Mnie też czeka w niedalekiej przyszłości plastyka - obniżenie przedniej ścianki 2 st. i nietrzymanie moczu. Wiem, że musi być dobry operator do tego typu zabiegu, bo można skopać. Dajcie Kochane jakieś namiary w Trójmieście - może być prywatny. A może ktoś słyszał o laserze?
http://medycynaestetycznagdynia.pl/oferta/ginekologia-i-ginekologia-estetyczna/rewitalizacja-stref-intymnych-z-uzyciem-lasera-monalisa-touch/#szczegolyOferty
Choć brzmi to zbyt pięknie, aby prawdziwe było.
gdzie w trójmieście można zrobić plastykę pochwy prywatnie?
Mi z kolei po pierwszym porodzie gin powiedziała,że zrobili ze mnie dziewicę :) (że tak mocno pozszywali) i powiedziała, że z ginekologicznego punktu widzenia to dobrze. Tylko, że czułam pewien dyskomfort.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
po pierwszym porodzie tak nie mialam,tez byłam zszywana ale było ok,teraz podobno dobrze mnie zszyto ale ja czuje mały dyskomfort,ciekawi mnie czy nie ma na to jakis preparatów,nie chciałabym sie poddawac chirurgicznym zabiegom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może niewłaściwie Cię zszyto? Skoro dla lekarza to takie normalne to widocznie mnóstwo kobiet się boryka z takim problemem.
Wątpię czy masaże, ćwiczenie mięśni by pomogło ludzie takie rzeczy "naprawiają' przeważnie chirurgicznie...
No i niestety warto pamiętać, że wygląd miejsc intymnych po porodzie rzadko wraca do identyczniego stanu jak sprzed porodu
mam ten sam problem,jestem 2 miesiące po porodzie i czesc pochwy jest jakby na zewnątrz,lekarz powiedzial ze to normalne, ale dla mnie nie zbyt mile nie mialam nigdy czegos takiego, też chcialabym wiedziec czy jest cos co pomaga
podbijam może ktoś pomoże temat tabu
Generalnie terminy są różne zależy w jakim szpitalu, poza tym musisz mieć skierowanie zaakceptowane przez daną placówkę. Sama "plastyka pochwy' refundowana nie jest - wykonuje się ją niby "przy okazji" a jako powód wiele kobiet podaje na przykład wypadanie pochwy, trudności z załatwianiu się czy nietrzymanie moczu, moja sąsiadka dostała skierowanie od gina to kazał jej iść w pampersie na kwalifikację w szpitalu ;)
Sam "brak satysfakcji ze współżycia" bowiem zagrażający życiu i zdrowiu nie jest więc NFZ wiadomo jak do tego się odnosi...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile się czeka w kolejce na taki zabieg na NFZ ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...

wycieczki objazdowe (26 odpowiedzi)

Szukam informacji o wycieczkach objazdowych w Europie. Chodzi nam o zwiedzanie np. autokarem...

do góry