Widok

platynowe obraczki

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie moze gdzie mozna kupic platynowe obraczki w Trojmiescie i ile orientacyjnie kosztuja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, w Warszawie w salonie jubilerskim chcieli za parę platynowych obrączek (nasz wzór...bardzo proste) ok. 5 tys. zł. Niestety platyna jest mega droga. Jeżeli chodzi o Trojmiasto to nie spotkałam się z platynowymi.
Cześć, przepraszam ze nie na temat ale mam dla ciebie propozycję. Wynajmujemy projektory multimedialne między innymi na przyjęcia np. weselne. To nowy pomysł. Pokaz zdjęć na dużym ekranie podczas wesela lub poprawin. Na stojącym z boku ekranie 180cm/180cm pokazywane są zdjęcia ze ślubu, zdjęcia z życia przed małżeńskiego, materiały filmowe oraz cokolwiek czym młoda para chce się podzielić z gośćmi. Nie koliduje z zabawą. Komplet czyli ekran, laptop, projektor multimedialny kosztuje 190zl za cały dzien. Dowóz, montaż i demontaż gratis. e-projekcje@e-projekcje.pl www.e-projekcje.pl 500781641 5507719 Pozdrawiam
Ty Matt! Daruj sobie ta reklame, juz ci raz powiedzialam ze nie jestem zainteresowana!!!!!!!!!!!!!!
Witam,

platynowe bizuterie (na zamowienie) robia na pewno w Klifie (niewielki sklepik obsluguje mezczyzna). przygotuj sie na megawielki wydatek bo sam piescionek z tycim (0,11) brylancikiem kosztowal 3500 przy normalnej cenie ze zlota ok 1000-1500 w zaleznosci od jubilera. wogole ogladalismy z moim narzeczonym album fotograficzny z obraczkami - i jest w czym wybierac tylko ze ceny zlota kosmiczne za gram:)
Czesc Monika! Wielkie dzieki! Tak wiem ze to kosmiczny wydatek ale mysle ze raz na cale zycie. Mam pierscionek zareczynowy z platyny dlatego chcialabym tez obraczki.
Platynowe obrączki na pewno robią w Zlotej Wysepce na Alei Grunwaldzkiej. Można ich znaleźć też na facebooku. Ile konkretnie kosztują - nie wiem. Wszystko zależy prawdopodobnie od wagi.
zerknij tu też http://www.zlotawysepka.wix.com
Zamówcie sobie obrączki z białego złota i tak nikt nie zauważy różnicy. To symbol waszej miłosci.
blog jaskiniowca

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry