Widok

plomba biala

w grudniu zeszlego roku(21.12.11.)mialam robiome 2 zeby lecczenie kanalowe i biale plomby a dzis 3.06.12 skruszyla sie,chce podkreslic ze musialam za nie zaplacic,czy plomba maila gwarancje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
2 lata najpadoodobiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem czy wogoole moze istniec cos jak gwarancja dentystyczna, jak plomba duza to miala prawo nie wyrobic obciazenia gryzieniem, zeby po kanalach robia sie bardzij kruche i tez maja prawo sie pokruszyc. Przy duzych wypelnieniach musi byc korona, bo plomba nie ma takiej mocy zeby znosisc tyle mielenia :) co innego jakby swieza wypadla czy sie oblupala, ale po pol roku - roku... chyba moze sie zdarzyc
A masz paragon? Moja dentystka naprawia takie "awarie" bez problemu jeśli coś się stanie w ciągu kilku miesięcy. Najlepiej zadzwoń do swojej i się zapytaj.
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (71 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

Nie mogę osiągnąć orgazmu (6 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

do góry