Widok
my mamy ślub we wrześniu-nauki robimy teraz,należy się zgłosić do kancelarii i dostajesz papiery-akurat w kościele NSJ są 4 nauki i 3 poradnictwa-jak je zakończymy mamy przyjśc w lutym spisac protokól.Na tych naukach byliśmy akurat bez znajomych ale na reszte idziemy z nimi i na poradnictwo też razem:))a mój luby...jak większośc panów na sali był z deczko znudzony;)pozdrowionka
Nasz ksiądz powiedział, że ze wszystkim mamy się do niego zgłosić w lutym, marcu. Na nauki dopiero wtedy nas wyśle. Problem jest w tym, że my mieszkamy na Złotej Karczmie a na nauki chce nas wysłać aż do Katedry Oliwskiej; masakra. Powiedział, że wszystkich z parafii tam wysyła.
Czy możemy się z nim nie zgodzić i powiedzieć, że aż tam niechemy dojeżdżać? Gdzie blisko nas można się na nauki wybrać? Wiem, że we Wrzeszczu na ul. Czarnej są. A niewiecie czy może na Morenie?
Pozdrowionka
Czy możemy się z nim nie zgodzić i powiedzieć, że aż tam niechemy dojeżdżać? Gdzie blisko nas można się na nauki wybrać? Wiem, że we Wrzeszczu na ul. Czarnej są. A niewiecie czy może na Morenie?
Pozdrowionka