Widok

po prostu fantastycznie;-D

właśnie wróciłam z salonu i napiszę tylko tyle , że znalazłam po latach poszukiwań salon idealny , fryzurkę którą mam teraz po prostu kocham ;-) jest śliczna a wszystko dzięki p. Izie ... bosko , cudnie i padam do stópek :-)
Moja ocena
obsługa: 5

jakość usług: 6

kreatywność: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 6

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście, pan Krzysztof jest profesjonalistą w swoim zawodzie, nie ulega to najmniejszej wątpliwości. Środki pielęgnacyjne, 'na których' pracuje są najwyższej jakości. Jest tylko małe 'ale'- cena 8 złotych za przełożenie jednego pasemka metodą microringów jest chyba mocno przesadzona, tym bardziej, że niespodziewanie wzrosła o 100%, w przeciągu 3 miesięcy ( bo mniej więcej po takim okresie należy przełożyć pasemko przedłużając włosy tą metodą). Umawiając się telefonicznie na wizytę nie zostałam poinformowana o tak drastycznym wzroście ceny. Ja rozumiem- kryzys, inflacja ale podniesienie ceny o 100% to naprawdę przesada, cena 8 zł za przełożenie jednego pasemka naprawdę wzięta jest z kosmosu. Zaznaczam, ze nie chodzi tu o nowe pasemko a po prostu o przełożenie 'starego', czyli obcięcie końcówki, ponowne sklejenie żywicą i o nowy microring.Nie wymaga to ani zastosowania specjalnych cudownych środków ani takiego nakładu pracy, która tę cenę usprawiedliwia. Jestem zwolenniczką płacenia za jakość ale ta cena jest mocno przesadzona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry