Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jestem na nie wątek zamknięty Ja osobiście nie polecam. Byłam w tym salonie tylko raz chciałam pofarbować i...
~Natalia
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 stycznia 2011

Stylizacja i farba wątek zamknięty Wracając do mojej poprzedniej opini - cena wysoka a usługa na NIE,nie polecam.
~Danuta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 marca 2017

zaklinacz włosów :) wątek zamknięty Jestem związana z pracownią Krzysztofa od sześciu lat, kiedy to zamienił moje...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2016

jestem zachwycona wątek zamknięty Może i ego Krzysztofa wysokie, ale prawidłowo, bo jest świetny! Dużo gada,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 listopada 2016

Super! wątek zamknięty Jestem stałym klientem Pana Krzysztofa. Profesjonalizm i miła atmosfera - tym...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 września 2016

Ola - opinia wątek zamknięty Witam jestem z Pracownią Pana Krzysztofa związana od wielu lat, wszystkim...
~Ola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 września 2016

Fryzjer doskonały wątek zamknięty Do Pana Krzysztofa chodzę od 15 lat .Potrafił dobrać mi fryzurę odpowiednią...
~Hanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 września 2016

Porażka wątek zamknięty Z przykrością stwierdzam ,że ego p.Krzysztofa znacznie przerasta jego...
~Niezadowolona
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 maja 2016

Polecam wątek zamknięty Pan Krzysztof jest jedyna osobą na świecie, której mogę spokojnie powierzyć...
~--
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 stycznia 2014

Bardzo zadowolony wątek zamknięty Ciężko o dobrego fryzjera ale pan Krzysztof oraz prowadzony przez niego salon...
~Robert Bartoszewski
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 grudnia 2013

Uważajcie na fryzjerkę Krystynę-porażka wątek zamknięty Cztery miesiące temu korzystałam z usług fryzjerki-Krystyny. Do dnia...
~Niezadowolona klientka
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 lipca 2012

Przesadzone opinie!!! wątek zamknięty Po ostatniej wizycie w pracowni Krzysztofa, musze przyznać, że jestem...
~kamka
2

dodano: 20 czerwca 2007

nie tego oczekiwalam wątek zamknięty Przyszłam do p.Krzysztofa bo podobno potrafi zdziałać cuda. Mam gęste,...
~Ola
1

dodano: 9 grudnia 2009

PANI EWUNIA!!!!! :D wątek zamknięty Bylam dzisiaj na kolorze i strzyzeniu u p. Ewy! Ta kobieta ma dar w rekach...
~Monika Heimowska
-

dodano: 14 lipca 2012

polecam wątek zamknięty Z usług pracowni Krzysztofa korzystam już dość długo, polecam - zawsze pełen...
~Tess
-

dodano: 6 lutego 2012

wybieram się ponownie wątek zamknięty obcinała mi włosy jedna z Pań podobał mi się efekt; najbardziej przypadło mi...
~Dorota
-

dodano: 16 grudnia 2011

Polecam wątek zamknięty Jestem stałą klientką Pana Krzysztofa od 6 lat. Świetne cięcie, pomysł na...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 maja 2011

Gorąco polecam ! wątek zamknięty Korzystam niezmiennie z usług zakładu "Krzysztof" od 5 lat. Tyle samo moja...
~Jola Kozłowska
-

dodano: 14 kwietnia 2011

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Do Pana Krzysztofa chodzę od 2 lat i jest to pierwszy fryzjer, który dobrał...
~Magda
-

dodano: 11 kwietnia 2011

Plecam wątek zamknięty A ja szczerze polecam. Cięcie Pana Krzysztofa. Kolor idealnie dobrany, cięcie...
~kasia
-

dodano: 11 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
62

48

wątków

do góry