Widok
po prostu sushi bar
Wybrałam się z siostrą na spacer po sopocie,zgłodniałyśmy troszkę -więc skręciłyśmy do tej restauracji zupełnie spontanicznie.Słyszałam od znajomych dobre opinie,więc czemu nie.Lokal szokująco malutki,trzeba siedzieć przy taśmie -co niestety nie służy konwersacji-dlatego na randkę nie polecam,chyba że ma się gorszy dzień i nie chcesz,żeby Ci się przyglądano:-)Generalnie dobre miejsce,zeby wejść,zjeść i wyjść.Klimat zachowany,personel wystrojony prawidłowo,karta dla niewtajemniczonych to zagadka,powinny być zdjęcia potraw.system talerzykowy jest ok,ale powinny też być w karcie zestawy -żeby się nie bawić w talerzyk taki czy siaki.Sushi świeże,smaczne.Lubię japońską kuchnię,mieszkam w moskwie ,gdzie jest teraz ogromna moda na sushi i masa lokali,więc mam porównanie i mogę stwierdzić uczciwie,że ten lokal nie odstaje-minusem jest jego metraż i to o czym pisałam wyżej,no a ceny jak na prosty bar dość wysokie.
Moja ocena
DOM SUSHI Restauracje Japońskie
kategoria: Sushi
obsługa: 5
menu: -
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa dotyczące naszego sushi. Staramy się aby nasi Klienci byli usatysfakcjonowani. Co do metrażu..na obecną chwilę jest to największy "pływający" kaitenzushi w Polsce, największa "taśma" natomiast jest w Warszawie. Proszę nas jeszcze odwiedzić, a z dużych lokali warszawskich mogę serdecznie polecić Nippon-Kan.