Widok

podejscie do klienta jak sprzed 20 lat

To byla trzecia i ostatnia moja wizyta w tym sklepie.
wczoraj wybralismy sie z mezem po akumulator stary wymontowny akumulator zostawilismy w aucie na parkingu, po wyborze odpowiedniego modelu przy kasie okazalo sie ze jesli nie mamy fizycznie starego na wymiane potrzebna jest kaucja 30 pln, jako ze mielismy odliczone pieniadze zaproponowalismy ze jedno z nas pojdzie na parking do samochodu po stary (wymontowany juz - trzeba bylo go tylko przyniesc) akumulator w tym czasie drugie kupi nowy i wszystko bedzie ok, na co pani z panem z kasy odpowiedzieli wspolnie ze juz zamkneli sklep (bylo troche po 20) wiec zrezygnowalismy z zakupu...
koniec koncow historia skonczyla sie w ten sposob ze w pobliskim skelpie kupilismy akumulator lepszej firmy o tych samych parametrach 40 pln taniej... panstwu z norauto podziekujemy i pozdrawiam przemila obsluge kas... mnie tam juz nie zobaczycie i wiekszosci moich znajomych rowniez :)
Moja ocena
Norauto kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 1

asortyment: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy w tym "pobliskim sklepie" nie trzeba było oddać starego akumulatora, lub zapłacić kaucji??? Poza tym "trochę po 20" to termin dość "szeroki", ponieważ "trochę" to jest np 20:05, a nie 20:30 o której sklep jest zamykany.... Pani napewno też kończy swoją pracę punktualnie, by jak najszybciej dotrzeć do domu, do męża (tudzież dzieci), tak jak pracownicy Norauto chcą kończyć swoją pracę punktualnie o 20.30, by dotrzec do swoich rodzin. A to że komuś nagle przypomniało się o 20.25 że musi kupić akumulator, to czyja to wina??? Bo jeśli nawet pracuje Pani do tak późnych godzin, to tym bardziej powinna Pani zrozumieć Nas pracowników Norauto.
Mimo wszystko zapraszam do korzystania z naszych usług i towarów.
Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
kazdy obiecuje ze nie wroci a i tak wracacie .......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oni zawsze wracają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niestety se państwo nasze kochane wymyśliło gospodarowanie odpadami i z każdego sprzedanego akumulatora trzeba się rozliczyć do urzędu marszałkowskiego.

PS: z****iście że tak wielu klientów jest w stanie określić który akumulator jest lepszy a który gorszy - chyba rentgena w oczach mają...

PS2: Żeby nie było: Akumulatory Norauto Perion Bosch i Varta to ten sam produkt. Jest jeszcze półka niższa Zap Piastów. I jakby ktoś sie zastanawia czemu się tak mądrzę to jeszcze napiszę że jestem znanym Akumulatorogiem:)))) A żeby to udowodnić taki numer na akumulatorze kończy sie na 3 cyfry - 1 rok produkcji 2-3 miesiąc prod ale zakodowany tym że trzeba odjąć 80 np: 987 - 2009 - 87-80 =lipiec!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry