Widok
Dla mnie to brak szacunku... i pytanie chyba nie odnosilo się do męża??? Więc dalszą konwersacje ku Waszej ucieszę uważam za bezsensowną, bo jak widzę prowadzi ona do pokazania kobiety jako nieszanującej się szmaty, a jeśli kogoś to podnieca ( jakaś kobietę) to jej prywatna sprawa, a nie temat na to forum :) Myślę, że są jakieś fora dla dewiantów. Jak na razie to mój wniosek jest taki, że podnieca to Ciebie i jesteś niespełnionym marzycielem :)
Czy tak trudno jest zrozumieć jaka jest różnica między swoim facetem (nieważne czy mąż, chłopak czy kochanek) a obcym facetem?
Obcy facet mówiący w taki sposób to zwykły buc, który powinien dostać takiego kopa w jaja aby nie płodził podobnych do siebie dzieci.
Natomiast sposób współżycia par będących razem to zupełnie co innego i zależy od własnych upodobań. I to nie jest tak, że jak kobieta lubi "na ostro" to lubi tak cały czas. Ja sam lubię raz tak a raz inaczej - w zależności od nastroju.
A te 80%....chciałbyś aby tak było :D
Obcy facet mówiący w taki sposób to zwykły buc, który powinien dostać takiego kopa w jaja aby nie płodził podobnych do siebie dzieci.
Natomiast sposób współżycia par będących razem to zupełnie co innego i zależy od własnych upodobań. I to nie jest tak, że jak kobieta lubi "na ostro" to lubi tak cały czas. Ja sam lubię raz tak a raz inaczej - w zależności od nastroju.
A te 80%....chciałbyś aby tak było :D
Jarek
Zależy czy przystojny.
Funky
Odniosę się do jednego Twojego zdania: "Obcy facet mówiący w taki sposób to zwykły buc, który powinien dostać takiego kopa w jaja aby nie płodził podobnych do siebie dzieci."
Dlaczego tak jest że jak ktoś jest szczery to dostaje po mordzie?
Każdemu facetowi chodzi głownie o sex, więc po co tracić czas na zbędne puperele.
Miałam dobrego znajomego który zwykł mawiać: "r******z się czy trzeba z Tobą chodzić?"
Osobiście wolę szczere i bezpośrednie wymiany myśli, szczególnie na imprezie, a nie tracić pół nocy przy bardze dyskutując o pogodzie po to tylko żeby się dowiedzieć że koleś chce mnie przelecieć.
Zależy czy przystojny.
Funky
Odniosę się do jednego Twojego zdania: "Obcy facet mówiący w taki sposób to zwykły buc, który powinien dostać takiego kopa w jaja aby nie płodził podobnych do siebie dzieci."
Dlaczego tak jest że jak ktoś jest szczery to dostaje po mordzie?
Każdemu facetowi chodzi głownie o sex, więc po co tracić czas na zbędne puperele.
Miałam dobrego znajomego który zwykł mawiać: "r******z się czy trzeba z Tobą chodzić?"
Osobiście wolę szczere i bezpośrednie wymiany myśli, szczególnie na imprezie, a nie tracić pół nocy przy bardze dyskutując o pogodzie po to tylko żeby się dowiedzieć że koleś chce mnie przelecieć.
@Jarek chodź zapytaj mnie prosto w oczy...jesli masz odwagę:)
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
Zależy jak do tematu podejdziesz,,, mąż żonie płaci co miesiąc bez gadania i nawet bez seksu płaci ( chyba!, bo nie liczę, ja osobiscie zawsze gadam, a i tak daje.....chyba? nie zawsze, ale chęci mam i ..męża ;p ) A taki niespełniony i marzycielski Jarek...cóż...chyba marzenia są bezpłatne tylko na 3city.pl ;p