Widok

podolog

Mam problem z wrastaniem paznokcia. Chodziłam do jednej Pani podolog w gdańsku ale nie za bardzo mi pomogła. Czy polecicie jakiegoś dobrego podologa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Monika Anhalt, Centrum Derm Al, Sopot

Może spróbuj zestawu scholla (?)

W Oliwie przy pętli -super http://www.pedicureleczniczy.pl/strona.php?pg=gdansk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam u tego pana, nie polecam.

Dlaczego? Co było nie tak?

Przyszłam na wizytę ze stanem zapalnym wału paznokciowego aby uzyskać jakąś pomoc, jednak pana bardziej interesowało czym się zajmuję, gdzie pracuję i gdzie studiuję. Następnie pan cały czas opowiadał jak on to lubi grzebać ludziom w paznokciach. Na koniec stwierdził, że stan zapalny jest wynikiem nieoczyszczonego wału paznokciowego a nie wrastającego paznokcia (co oczywiście było nieprawdą - potwierdzili to inni podolodzy).Podsumowując: pan nie zrobił z paznokciem praktycznie nic, skasował mnie za wizytę a ja zostałam z bólem. Możliwe, że ten pan pomógł wielu osobom, niestety w moim przypadku było inaczej.

Scholl nie pomoże

Polecam pana podologa z salonu Wenus na Wrzeszczu przy Kościuszki bodajże. Nosiłam klamrę około 3 miesiące i 3 lata spokoju.

Ja polecam vivianna kopeć na ciasnej w Gdańsku. Mi pomogła z wyrastającymi paznokciami, od roku mam spokój. Pani naprawdę zna się na rzeczy, i cały czas się szkoli.

A mozecie polecic dobrego podologa dla 2.5 latka? Problem z wrastajacymi paznokciami. Najlepiej z Gdanska ale jak naprawde godny polecenia to w calym trojmiescie.

Ja widziałam tak małe dzieci u wymienionej już w tym watku pani Kopec w salonie Medella przy ul. Ciasnej w Gdansku

Idź do tej Kopeć chociaż na konsultacje, z tak małym dzieckiem myśle, ze od razu Was przyjmie. Wydaje mi się, ze bardziej kompetentnej osoby i kochającej swoją prace nie znajdziesz. Szok, ze tak małe dziecko ma problem z wyrastającymi paznokciami. Myślałam, ze to tylko problem starszych pan którym się przytyło i jeszcze za wszelka cenę muszą wcisnąć się w zamałe buty :) (z autopsji;)

Mogą jeszcze być dzieci, którym rodzice krótko i na "okrągło" obcinali paznokcie i tak zaczęły się wrastać.

tylko nie idź do chirurga. Ci potrafia tylko ściągac paznokcie i to jest bardzo bolesne. Chirurg = sprawiający ból

http://centrumzdrowychstop.pl/witamy-w-centrum-zdrowych-stop
Byłam sama i z synem. Polecam, fachowa pomoc. Bardzo miła pani podolog.

Byłam w Rumi http://pedive.pl/. Jestem bardzo zadowolona.

Odswiezam temat.
Zrobil mi sie odcisk od japonek przy piecie i chcialabym go usunac. Moze polecicie dobrego podologa w gdansku. Znalazlam dobre opinie o salonie wenus na kosciuszki ale tam dlugi termin oczekiwania dopiero pod koniec listopada.
Czytalam, ze Camira na Krzywoustego ma tez niezle opinie. Co Wy polecacie?

Polecam gabinet Suella we Wrzeszczu, przy biurowcu.
Podolog na Hallera we Wrzeszczu w tych pawilonikach vis a vis szkoly.Rewelacja
Dokładnie salon Venus hallera
Może prawdziwy chirurg pomoże

Mam problem z koślawym paluchem i chciałabym zrobic z tym wreszcie porządek. Ogólnie bardzo mi to przeszkadza, głównie pod katem kosmetycznym. Znajoma doradzila mi abym wybrała się do podologa, jaki podolog specjalizuje się w takich problemach w okolicy?

W Clinica cosmetologica przyjmuje dobry podolog. Pytanie kiedy zrobił Ci się ten problem? Masz od urodzenia czy zrobił Ci się z czasem od noszenia źle dopasowanego obuwia?

Ogólnie mam od dobrych kiilku lat, nazywa się to fachowo halluksem ale chciałam aby każdy wiedział o co w tym chodzi. I niestety ale zrobiłam sobie to sama, nosiłam szpilki i z czasem zaczęło mi się tak robić na obu stopach, kiedyś nia miałam takich koślawych palców. Ogolnie rwą mi się ostatnio od tego buty i mam problem z dopasowaniem odpowiednich butów bo czuję nieprzyjemny dyskomfort jak but zbyt mocno na to uciska.

Wiesz, tutaj na forum niewiele osób Ci w tym problemie pomoże. Najlepiej bedzie jesli zapiszesz się własnie do podologa. Sama chodziłam na skłodowskiej do clinica cosmetologica z innym problemem, z wrastajacym paznokciem. I pomogło. Pewnie halluksami rownież się zajmuja, musiałabyś zadzwonic i się zapytać.

Mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Wiele osób ma różne problemy ze stopami i często są one bagatelizowane, przez co skutki są coraz gorsze, dlatego polecam Wam sprawdzić usługi https://podolog-warszawa.pro/ .

Jeśli szukasz wiedzy lub pomocy od podologa, możesz bez problemu znaleźć najlepszy gabinet na przykład w necie. Ponadto, aby uzyskać pełny wachlarz produktów do profesjonalnego leczenia i pielęgnacji stóp to hurtownia podologiczna oferuje szeroki wybór

Inne tematy z forum Zdrowie

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

do góry