Widok

podolog

Mam problem z wrastaniem paznokcia. Chodziłam do jednej Pani podolog w gdańsku ale nie za bardzo mi pomogła. Czy polecicie jakiegoś dobrego podologa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Scholl nie pomoże
Może prawdziwy chirurg pomoże

Mam problem z koślawym paluchem i chciałabym zrobic z tym wreszcie porządek. Ogólnie bardzo mi to przeszkadza, głównie pod katem kosmetycznym. Znajoma doradzila mi abym wybrała się do podologa, jaki podolog specjalizuje się w takich problemach w okolicy?

W Clinica cosmetologica przyjmuje dobry podolog. Pytanie kiedy zrobił Ci się ten problem? Masz od urodzenia czy zrobił Ci się z czasem od noszenia źle dopasowanego obuwia?

Ogólnie mam od dobrych kiilku lat, nazywa się to fachowo halluksem ale chciałam aby każdy wiedział o co w tym chodzi. I niestety ale zrobiłam sobie to sama, nosiłam szpilki i z czasem zaczęło mi się tak robić na obu stopach, kiedyś nia miałam takich koślawych palców. Ogolnie rwą mi się ostatnio od tego buty i mam problem z dopasowaniem odpowiednich butów bo czuję nieprzyjemny dyskomfort jak but zbyt mocno na to uciska.

Wiesz, tutaj na forum niewiele osób Ci w tym problemie pomoże. Najlepiej bedzie jesli zapiszesz się własnie do podologa. Sama chodziłam na skłodowskiej do clinica cosmetologica z innym problemem, z wrastajacym paznokciem. I pomogło. Pewnie halluksami rownież się zajmuja, musiałabyś zadzwonic i się zapytać.

Mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Wiele osób ma różne problemy ze stopami i często są one bagatelizowane, przez co skutki są coraz gorsze, dlatego polecam Wam sprawdzić usługi https://podolog-warszawa.pro/ .

Jeśli szukasz wiedzy lub pomocy od podologa, możesz bez problemu znaleźć najlepszy gabinet na przykład w necie. Ponadto, aby uzyskać pełny wachlarz produktów do profesjonalnego leczenia i pielęgnacji stóp to hurtownia podologiczna oferuje szeroki wybór

Inne tematy z forum Zdrowie

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry