Widok

Pokoje na godziny ...

Moze ktos wie gdzie w 3miescie mozna wynajac pokoje na godziny...

Prosze o pomoc

pozdrawia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam pytanie, jestem w podobnej sytuacji i poszukuję takiego pokoju na godzinkę, możesz mi napisać jak tam jest, jakie warunki, na ile wcześniej trzeba sobie zarezerwować pokój, czy właściciel nie robi żadnych problemów i nie "wcina" się
wielkie dzięki za odpowiedź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki determinacji dziewczynaxxxl udało się ustalić jeden adres - brawo :-)

Czy byłaś tam może i możesz wypowiedzieć się na temat dyskrecji tego miejsca? Czy w środku duży hol i spotykasz 100 osób po drodze do pokoju? Czy przy takim krótkim pobycie robią meldunek z dowodu itp?

Pozdrawiam
Dzięki determinacji dziewczynaxxxl udało się ustalić jeden adres - brawo :-)

Czy byłaś tam może i możesz wypowiedzieć się na temat dyskrecji tego miejsca? Czy w środku duży hol i spotykasz 100 osób po drodze do pokoju? Czy przy takim krótkim pobycie robią meldunek z dowodu itp?
http://www.willaelena.pl/ kiepsko, kiedyś tam byłem, kibelek wspólny na korytarzu ...

Ja korzystam z http://www.hoteldrywa.gda.pl/ może trochę daleko ale jest ok, ceny atrakcyjne, spoko można sobie coś zjeść czy wypić, pokoje oblecą, wyraźnie czuć tam lata dziewięćdziesiąte, telewizja kiepsko działa ale obsługa nie zadaje zbędnych pytań i nie robi durnych min. jak babka na Chełmie z AKME, musiała zadać kilkanaście pytań ...

Ceny:

1 osobowy - 80 zł
2 osobowy - 100 zł
3 osobowy - 140 zł
5 osobowy - 200 zł
Pokój małżeński z wanną z hydromasażem - 120 zł
oraz apartament w cenie - 200 zł

Chociaż przyznam, że za każdym razem płacę inaczej. Może nie jest to na godziny ale śmiało można wyskoczyć na noc czy całe popołudnie, doba jest od 14:00.

Pozdrawiam i powodzenie a dyskutantom polecam "rękodzieło" :)
Jeszcze dodam, że wszędzie gdzie bywałem w Gdańsku chcą dowód i ich rozumiem, z dyskrecją różnie ale w Willa Elena czułem się jak na dworcu, ciągle ktoś łaził, biegały jakieś dzieciaki no i dość karkołomny parking ...

W DRWA podoba mi się najbardziej, zawsze są mydełka, szampon, ręczniki itd.
hej! Ja mam coś co mogło by cię zainteresować. 40 zł/godz. Wiem o co chodzi więc luz. Napisz swojego maila/numer to się odezwę. Pozdro!
odezwij się jeśli jeszcze szukasz dyskretnego i fajnego mieszkania na spotkania gg 5852813
Proszę przysłać dokładną informację odnośnie ceny oraz wyposażenia pokoju na 2/3 godziny
napisz szczegóły wyposażenie pokoju, cena czy jest łoże oraz łazienka
ja chętnie udostępnie
ja chętnie udostępnie luztak@vp.pl
506253131 zadzwon tam wynajmuje mieszkanie na godziny pozdrawiam milej zabawy
MIESZKANIE NA GODZINY 510737177 GDYNIA KARTUSKA
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłem w domu goscinnym radio w gdyni orlowo spokoj cisza i nikt nie byl zdziwiony ze wychodze po 2 godzinach teraz jestem tam co tydzien
Witam, Zapraszamy do nowych pokoi na godzinę. Atrakcyjne ceny! 518-303-505 hotelnagodzine.pl Gdańsk Oliwa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
wrzuć w wyszukiwarke tekst"pokoje na godziny Gdańsk"

'
pedalstwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ostatnio byłem w nowym hotelu koło gdyni, w koleczkowie nazywa sie chyba pod lasem, eleganckie pokoje, w barze mozna wypic kawkę, pełna klasa i to za nieduze pieniadze, ja osobiscie sprawdzilem i polecam
Hotel na godziny Gdańsk Oliwa. 2h- 60zł, 3h- 90zł....
723811061
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3