Widok

polecam Salon Wojtek na ul. Wajdeloty

Polecam Salon Wojtek na ul. Wajdeloty 14 we Wrzeszczu.
Jestem wymagającą klientką , a Pan Wojtek spełnia moje oczekiwania. Potrafi mi doradzić fryzurę oraz wybrać kolor włosów . Jestem zadowolona i co najważniejsze moją zmianą bardzo zachwycony jest mąż.
Moje kochane Panie zamiast błądzić szczerze polecam salon Wojtek. Wystarczy zadzwonić 58 341 50-76
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Salon pana Wojtka we Wrzeszczu na ul Wajdeloty 14 zasluguje na miano najlepszego Salonu w miescie . Salon jest czysty zadbany panuje tam mila atmosfera a sam pan wojtek przez lata doswiadczenia zasluguje na miano najlepszego fryzjera w miescie !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Salon Pana Wojtka według mnie zasługuje na szóstke.
Panuje tam miła atmosfera , z przyjemnością można wypic tam kawe.
Strzyżenie Pan Wojtek wykonuje bardzo sprawnie i perfekcyjnie. Zawsze jestem dobrze ostrzyżona . Moje włosy świadczą o mnie , wiec wybrałam najlepszego fryzjera.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadzam się z Tobą, moja mama tam chodzi i ja również .
Pan Wojtek to mistrz nożyczek , bo strzyże naprawdę z wielkim wyczuciem i z wielką wprawą. Jestem zawsze zadowolona i cieszę się ,że tam chodzę , bo zawsze mam idealnie dobraną fryzurę i kolor włosów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaka świetna reklama w poście Anny, nawet numer telefonu podany na tacy....Ja mam całkiem odmienne zdanie, mój mąż po powrocie powiedział, kto cię tak urządził....Pan Wojtek miły i sympatyczny, ale ja po ścięciu włosów w tym salonie siedzę i rozpaczam. Włosy nie chcą się układać, wyglądają jak "poszarpane" schody. Jestem załamana, dobrze, że można złapać je w kitka, bo nie wiem co by było....Odradzam i przestrzegam !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry