Widok
polecam fantastyczne poradnictwo rodzinne
dziewczyny, trafiłam na fantastyczna osobe w poradni rodzinnej, sympatyczna, kompetentna dziewczyna przekazujący nauke kosciola o sferze seksualnej w malzenstwie w super sposob! mierzenia temperaturki nie unikniecie ale naprawde bedziecie zadowolone z podjescia pani Bozeny do "tych spraw"
jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na mail dronning3@wp.pl podam namiary, pani Bozena "obsluguje" rejon Gdanskiego Przymorza ale moze przyjmuje rowiez spoza tego rejonu
jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na mail dronning3@wp.pl podam namiary, pani Bozena "obsluguje" rejon Gdanskiego Przymorza ale moze przyjmuje rowiez spoza tego rejonu
a ja polecam Panią Hanię w Sopocie w parafii Św.Boboli (na przeciwko Grand Hotelu) młoda, sympatyczna, prowadzi miłą rozmowe, nie wymaga własnych wykresów ale trzeba zakupic materialy (przykladowe wykresy i ksiażeczki przyblizajace stanowisko Koscioła wobec kwestii antykoncepcji oraz płyta której nie udało mi się obejrzeć bo się złamała :P ) koszt materiałów to 100 zł. Pani Hania również przyjmuje w Poradni Rodzinnej we Wrzeszczu w tym kościele najbliżej skm-ki (na czernej czy jakos tak)
dodam jeszcze, że potrzebowaliśmy załatwić to w trybie pilnym i bardzo nam poszła na rękę w tej kwestii
dodam jeszcze, że potrzebowaliśmy załatwić to w trybie pilnym i bardzo nam poszła na rękę w tej kwestii
placic trzeba za materialy a kwota 25/50 czy nawet 100zl przy wydatkach na inne slubne sprawy to naprawde niewiele, w szczegolnosci jak wazne jest poradnictwo rodzinne dla dalszego zycia razem. na to akurat nie wypada skapic. lekka reka wydajemy 3tys na sukienke i 15tys na wesele a szkoda nam tych kilkudziesieciu zlotych na to co naprawde wazne...