Widok
polecam!
Byłam w Kuchni Rosyjskiej dwa razy z moją mamą, i mimo tego, że mama zawsze wybrzydza, to podobało jej się. Obsługa jak obsługa, bez większego szału, ale kulturalna i miła. Dania typu pierogi czy zupy - najlepsze z karty. Polecam takie miniaturowe pierożki z łososiem - przepyszne! Delikatne, rozpływające się w ustach, podane z masłem ziołowym. Polecam również barszcz z pierogami - zawsze dostaję bardzo gorący, więc można się bez problemu po kilku łyżkach rozgrzać w zimny dzień. Herbata z samowara z konfiturą - super! Dla mnie osobiście te wszystkie bliny, pielmieni i inne pierożkowate powinny być jako dania główne, ponieważ po barszczu i pielmieni z łososiem - byłam przepełniona!
Ceny bardzo przystępne. Jeśli ktoś ma ochotę za niewielką cenę posmakować czegoś innego - naprawdę polecam.
Wystrój bardzo przyjemny, ciepły i taki babciny. Pełno starych zdjęć, bibelotów.
Ceny bardzo przystępne. Jeśli ktoś ma ochotę za niewielką cenę posmakować czegoś innego - naprawdę polecam.
Wystrój bardzo przyjemny, ciepły i taki babciny. Pełno starych zdjęć, bibelotów.
Moja ocena
Restauracja Kuchnia Aleksandry
kategoria: Restauracje
obsługa: 4
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6