Widok
polecam
Mieszkanie wystawiałem w ogłoszeniach od października 2007r - 50 mkw. I do lutego nic. W lutym 2008r, w środę (nie pamiętam daty, ale to bez znaczenia) złożyłem meilem zamówienie na wizytę konsultanta Tyszkiewicz. Konsultant (p. Magda) przyszła w sobotę, wykonała zdjęcia. Mieszkanie było dostępne w internecie w poniedziałek, a we wtorek przyszedł pierwszy kupiec i sprzedałem mieszkanie. Nie bez wpływu na szybkość transakcji były wcześniejsze konsultacje z przedstawicielem Tyszkiewicz w sprawie ceny oraz późniejsze obniżenie prowizji o 0,5, zarówno dla kupującego jak i sprzedającego. Przedstawiciel Tyszkiewcz-a załatwiał wszystkie formalności z notariuszem, a później sprawy związane z oddaniem mieszkania (przepisanie w energii, spółdzielni, itp. Mało tego, wymieniony przedstawiciel pilnował terminów, np. spotkania z notariuszem, o których ja nie pamiętałem. Dodam, że w przypadku braku dokumentów, to przedstawiciel tej firmy przyjeżdżał do mnie do domu, sam kserował dokumenty i odwoził oryginały. POLECAM tego Pośrednika. Bardzo miła, sympatyczna obsługa i fachowa pomoc.
Moja ocena
obsługa: 5
oferta: 5
pomoc merytoryczna: 6
prowizje i opłaty: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6