Widok
polecam! takich profesjonalistów naprawdę ciężko znaleźć!!!
Problemy z kolanem mam od lat. Dr Laskowski postawił od razu trafną diagnozę, już przy pierwszej wizycie. Przedstawił mi od razu cały plan leczenia. Konieczna była kolejna artroskopia stawu kolanowego. Szybko, sprawnie, praktycznie bezboleśnie. Obyło się bez komplikacji, a wszelkie moje sugestie były brane pod uwagę. Anestezjolog przed operacją wszystko wyjaśnił, wszelkie moje wątpliwości zostały od razu rozwiane. A siostra Elwira- przecudowna pielęgniarka. Nigdy wcześniej nie trafiłam na pielęgniarkę tak pogodną i oddaną swojej pracy.
Była to moja druga artroskopia, i mogę z ręką na sercu polecić tę klinikę i tego lekarza.
Gdyby opieka w każdym szpitalu była choć w połowie tak dobra, to nie byłoby strachu przed szpitalem.
Gratuluję stworzenia kliniki z tak profesjonalnym zespołem i takim podejściem do pacjenta. Dziękuję i pozdrawiam, Basia.
Była to moja druga artroskopia, i mogę z ręką na sercu polecić tę klinikę i tego lekarza.
Gdyby opieka w każdym szpitalu była choć w połowie tak dobra, to nie byłoby strachu przed szpitalem.
Gratuluję stworzenia kliniki z tak profesjonalnym zespołem i takim podejściem do pacjenta. Dziękuję i pozdrawiam, Basia.
Moja ocena
NZOZ MD Medica
kategoria: Prywatne kliniki
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6