Widok
polecamy
Nie bardzo sobie wyobrażaliśmy jak przed obcą osobą usiąść i rozmawiać o tym co dla nas trudne: kłótnie, ciche dni, brak szacunku do osoby , którą się tak kiedyś kochało. Ale Pani Karolina w ogóle nie jest obca, jakbyśmy Ją od lat znali, przyjazna, empatyczna, swobodna i taka normalna. Muszę przyznać, że terapia uratowała nasz związek, w tym sensie, że rozpoczęliśmy od nowa, krok po kroku. Pani Karolina zalecała oglądanie filmów, które polecała, mnóstwo materiałów , które tak wiele mi i mężowi uświadomiło. Już rozumiemy co to znaczy iść razem przez kryzys. Nie ma rozwodu! Jest nowe :)
A nie było łatwo, mieliśmy pół roku przerwy w terapii, bo mąż po 3 spotkaniach nie był gotowy, ale wróciliśmy i jestem bardzo zadowolona z tej zmiany.
Polecamy podwójnie, bo terapeutka konkretna, mówi , w czym może pomóc, a w czym nie, czego możemy się spodziewać po takiej terapii. Czułam, że wie co robi, a robi to dobrze.
Dziękujemy!
Ps. Ceny jak na trójmiasto przystępne, byliśmy zdziwieni, wieć jeszcze raz tak:)
A nie było łatwo, mieliśmy pół roku przerwy w terapii, bo mąż po 3 spotkaniach nie był gotowy, ale wróciliśmy i jestem bardzo zadowolona z tej zmiany.
Polecamy podwójnie, bo terapeutka konkretna, mówi , w czym może pomóc, a w czym nie, czego możemy się spodziewać po takiej terapii. Czułam, że wie co robi, a robi to dobrze.
Dziękujemy!
Ps. Ceny jak na trójmiasto przystępne, byliśmy zdziwieni, wieć jeszcze raz tak:)
Moja ocena
Gabinet Psychoterapii i Diagnozy Psychologicznej odNova
kategoria: Terapia małżeńska
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 5
klimat: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6