Widok

poleccie dobra cukiernie

Wesele Temat dostępny też na forum:
czy moglibyscie polecic mi w gdansku jakas dobra cukiernie, ktora nie drogo wykona piekny a przede wszystkim smaczny tort. dzieki za wszelkie info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zależy ? Ja bardzo lubię słodkość z cukierni "BAJADERA" we Wrzeszczu
"MARKIZA" Nowy Port no a już bezapelacyjnie super torty - to PELLOWSKI w Gdańsku.
Ja polecam cukiernie przy parlamencie w Gdańsku Cukiernia SOWA.
Polecam spróbuj
Podobno najlepsze i najsmaczniejsze torty robi pan Paradowski - cukiernia na ul. Wajdeloty we Wrzeszczu. Znajomi i ich goscie byli zachwyceni, ja zamawiam na 7 czerwca:-)
Całkowicie zgadzam się z opinią o tortach z cukierni na ul. Wajdeloty.Pyszne!!!
Jestem ciekawa ile będzie kosztował taki powiedzmy 3 piętrowy torcik?
Też myślałam o tej cukierni ale jeszcze nie miałam czasu zorientować sie w cenie i jak wogóle wygląda dekoracja takiego tortu. Może wiesz czy istnieje możliwość dowiezienia takiego tortu na miejsce wesela?
Pozdrawiam
ja mogę Ci polecić DELICJE--jeśli chodzi o gdańsk to możesz zamówić tort we wrzeszczu w centrum handlowym ( musisz wejść do sklepu ze zdrową żywnością i na pięterku przyjmują zamówienia); maja pyszne torty z bitą śmietaną. dobry jest też HEWELIUSZ i BAJADERA ( też mają super torty ze śmietaną--takie leciutkie i nie za słodkie np.z jagodami albo ananasem, pycha, aż mi ślinka leci).

życzę trafnego( smacznego) wyboru, kala

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry