Widok
polećcie dobrego weterynarza!
witam,
chcę zmienić weta, bo mimo że moja obecna jest dość tania, to nie jestem zadowolona z jej leczenia. jakiego możecie polecić? ważne są dla mnie też ceny, jeśli moglibyście podać mniej więcej ile płaciliście? i to, jakie ma podejście do zwierzaka, bo moja obecna jest dość "narwana", czego nie lubi mój kot.
chcę zmienić weta, bo mimo że moja obecna jest dość tania, to nie jestem zadowolona z jej leczenia. jakiego możecie polecić? ważne są dla mnie też ceny, jeśli moglibyście podać mniej więcej ile płaciliście? i to, jakie ma podejście do zwierzaka, bo moja obecna jest dość "narwana", czego nie lubi mój kot.
Byłam u wielu weterynarzy, by znaleźć takiego z sercem. Szukałam głównie w Gdyni, ale byłam tez w Rumi u sławnych Kończaków. Nie podobało mi się tam, że weterynarz przyjmował mnie z papierosem w ustach.
W końcu znalazłam! Tomasz Sujkowski. Lecznica, Bazyli. Ulica, ul.Chodkiewicza 2 w Gdyni!!!!
Super gość i chociaż muszę przejechać przez całą Gdynię to jeżdżę tylko tam. Zawsze też dostanę jakiś rabacik, a czasem nie bierze w ogóle pieniędzy.
W końcu znalazłam! Tomasz Sujkowski. Lecznica, Bazyli. Ulica, ul.Chodkiewicza 2 w Gdyni!!!!
Super gość i chociaż muszę przejechać przez całą Gdynię to jeżdżę tylko tam. Zawsze też dostanę jakiś rabacik, a czasem nie bierze w ogóle pieniędzy.
kopiuję co wcześniej napisałam :)
ulubieni lekarze/weterynarze moich psów to dr Darek i dr Magda z Lecznicy na ul. Gdyńskiej 1 na Gdańskiej Żabiance :) (Dr Magda już tam nie pracuje, jest teraz drugi młody lekarz)
najlepsza reklama - kundle same wyskakują z auta i biegną do lecznicy :P wcześniej(inny weterynarz) - trzeba było siłą wyciągać je z samochodu ;P
http://katalog.anonser.pl/firma/47049___/Przychodnia-weterynaryjna-Dariusz-Sularz,-usĹugi-weterynaryjne,-strzyĹźenie-psĂłw-i-kotĂłw,-profilaktyka,-leczenie,-szczepienia,-czipowanie,-wystawianie-paszportĂłw.-GdaĹsk,-woj.-pomorskie.html
z pewnością NIE POLECAM lecznic na Kaprów, Piastowskiej i Obrońców Wybrzeża (z doświadczenia swojego, znajomych i właścicieli zwierzaków spotkanych w przychodni u Dr Darka Sularza)
ulubieni lekarze/weterynarze moich psów to dr Darek i dr Magda z Lecznicy na ul. Gdyńskiej 1 na Gdańskiej Żabiance :) (Dr Magda już tam nie pracuje, jest teraz drugi młody lekarz)
najlepsza reklama - kundle same wyskakują z auta i biegną do lecznicy :P wcześniej(inny weterynarz) - trzeba było siłą wyciągać je z samochodu ;P
http://katalog.anonser.pl/firma/47049___/Przychodnia-weterynaryjna-Dariusz-Sularz,-usĹugi-weterynaryjne,-strzyĹźenie-psĂłw-i-kotĂłw,-profilaktyka,-leczenie,-szczepienia,-czipowanie,-wystawianie-paszportĂłw.-GdaĹsk,-woj.-pomorskie.html
z pewnością NIE POLECAM lecznic na Kaprów, Piastowskiej i Obrońców Wybrzeża (z doświadczenia swojego, znajomych i właścicieli zwierzaków spotkanych w przychodni u Dr Darka Sularza)
w przypadku chorób układu oddechowego, kontaktować się z dr ulewiczem i umawiać na wizytę dojeżdżającego z warszawy specjalisty dr niziołka (nie mylić z hobbitem ;)
jesteśmy dziś po wizycie i w końcu, po latach mamy diagnozę i rozpoczynamy prawidłowe leczenie.
dr kachnowicz na śląskiej (jedyny, który podejrzewał to, co dziś stało się diagnostycznym faktem)
nie polecam przychodni na kartuskiej. źle wykonywane zdjęcia rtg i diagnozy typu: "rak" (a to serce było ;)
jesteśmy dziś po wizycie i w końcu, po latach mamy diagnozę i rozpoczynamy prawidłowe leczenie.
dr kachnowicz na śląskiej (jedyny, który podejrzewał to, co dziś stało się diagnostycznym faktem)
nie polecam przychodni na kartuskiej. źle wykonywane zdjęcia rtg i diagnozy typu: "rak" (a to serce było ;)
Ja polecam Pawła Łukucia ul. Korczaka Gdynia Redłowo. Najlepszy weterynarz, z wspaniałym podejsciem do zwierząt. Nigdy się nie spieszy, jest staranny i rzetelny.
Na Trójmieście ma same pozytywne opinie więc to nie tylko moje zdanie :)
Na Trójmieście ma same pozytywne opinie więc to nie tylko moje zdanie :)
ja mam super weterynarza na morenie kolo krokodyla(cany przystepne a podejscie do zwierzat eh byle kazdy mial takie:))
uratowali mi ostatnio mojego pupilka,ktorego zaatakowaly kleszcze(zakazone)bylo z nim bardzo zle grozila mu nawet transfuzja,ale odpoiednie podejscie i fachowa opieka naszczescie wystarczyly.polecam dziewczyny sa super
uratowali mi ostatnio mojego pupilka,ktorego zaatakowaly kleszcze(zakazone)bylo z nim bardzo zle grozila mu nawet transfuzja,ale odpoiednie podejscie i fachowa opieka naszczescie wystarczyly.polecam dziewczyny sa super
http://gabinet-przyjaciel.pl/
Zaspa/Wrzeszcz/Strzyża
Zaspa/Wrzeszcz/Strzyża
Dobry wet jest na morenie bardzo fajny dla ludzi i dla zwierząt bardzo dobrze leczy dziś moja kicia jedzie na sterilizacje za pierwsze badanie i odrobaczanie zapłaciłam 60 zeta sterilizacja będzie płatna 105 zeta tyle że jest 3 weterynarzy na morenie ten wet przyjmuje w bloku 20 nieprzyjmuje w domu tylko w gabinecie
serio polecacie tego weta na Żabiance? ja do tej pory jeździłam do kliniki Ulewicza, ale tam co chwilę zmieniają się jacyś młodzi, co rusz to kto inny, każdy radzi co innego, itd. jeździłam do nich przez całe miasto, bo uratowali moją kotkę przed śmiercią, ale ostatnio ci młodzi zmieniają się tak często, że mam dość każdemu od nowa tłumaczyć o co chodzi.
zależy mi na wecie, który w miarę (bo wiem, ze w 3mieście ciężko o specjalistę) orientuje się w temacie niewydolności nerek. no i żeby nie brał majątku, bo z racji choroby wizyty są nam potrzebne dość często i nie wyrabiam finansowo. chodzi o weta, który ma podejście do zwierząt, jest delikatny.
zależy mi na wecie, który w miarę (bo wiem, ze w 3mieście ciężko o specjalistę) orientuje się w temacie niewydolności nerek. no i żeby nie brał majątku, bo z racji choroby wizyty są nam potrzebne dość często i nie wyrabiam finansowo. chodzi o weta, który ma podejście do zwierząt, jest delikatny.
na pewno NIE polecam przychodni 'u weterynarza' na jelitkowskim dworze. z czterech pracujących tam osób tylko jedna jest sensowna oraz zaangażowana w leczenie zwierząt (kobieta ma ciemne krótkie włosy - jestem zachwycony jej podejściem i wiedzą). okazało się że pies ma podejrzenie nowotworu, a oni mi nawet nie zasugerowali co mam robić dalej. jedna z pań jest chamska i nieuprzejma więc co to za sens z nimi się użerać. ja rozmyślam nad tym co dalej zrobić z psem a oni rozmawiają o tym że dawno nie mieli przerwy ...
Ja z moim Reksiem chodzę tu: http://lecznicachylonia.pl/ Mają niskie ceny i w razie problemu przyjmują przez całą dobę, więc można się do nich zwrócić z każdym problemem. Polecam serdecznie!