Widok

polecicie dobrego pediatre -neurologa dla wczesniaczka?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam namiarow na dobrego pediatre neurologa ze wzgledu na moja corcie ktora urodzila sie w 36 tc, moze ktoras z was ma kogos, kogo moze polecic szczerze?
pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj synek tez sie urodzil w 36 tc.Ja bylam u neurologa na Jaskowej u dr Sroki,bardzo mila pani,wszystko sprawdzila,wszystko jest ok,bylam u niej dwa razy.Polecam.
a to jest prywatny lekarz czy w przychodni?
Ja też byłam u dr Sroki (urodziłam w 37 tc), było ok. Skrupulatnie zebrała wywiad i widać że ma fajne podejście do małych pacjentów. My byliśmy prywatnie (koszt 80zł), przyjmuje też na nfz ale nie bylo terminów do końca roku.
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
zuzka dzieki za info,
my byliśmy u Pani Dr Magdaleny Raif - w przychodni przyszpitalnej na Zaspie :)

Bardo sympatyczna Lekarka :) Pediatra specjalista neurologii dziecięcej :)

w styczniu mamy iść jeszcze raz - kontrolnie :)
Agusia - zaspa to dla nas blisko, a chodzi o ta przychodnie polmed kolo pasa startowego?
nie :)

w budynku szpitala :)

jak masz główne wejście i stoisz do niego przodem, to po lewej stronie(po stronie morza), na samym początku budynku jest przychodnia :)

Pani Dr napisała mi na kartce 2 nr telefonów - żebym dzwoniła po nowym roku umówić się na kontrolę :)

58 768-46-45
58 340-93-88

rejestracja czynna 7-19 a w soboty 8-11 :)

nie mogłam dopisać(padły mi baterie w klawiaturze), że Pani Dr bardzo miła, świetnie wszystko tłumaczyła, odpowiadała na pytania itp. :) no i bardzo fajne podejście do dzidziusia :)
dziekie wileki Agusia, juz wiem gdzie ta przychodnia ja zwykle na sr jak jechalam to parkowalam wlasnie blizej morza i potem przechodzilam obok do glowego wejscia, a tam jest jakis podzial na dzieci chore i zdrowe? bo boje sie o maluszka...no i w sumie nigdy nie bylam w takiej przychodni
tak - jest podział :) byliśmy w części dla dzieci zdrowych :) dla dzieci chorych chyba jest 2 wejście od szczytu :) (dzieci zdrowe 1 wejście)
Agusia, a taka wizyta trwa dlugo? pani dr rozbiera dzidzi do pieluszki? mozesz opisac jak wygladala wasza wizyta?
troszke sie denerwuje bo to nasze pierwsze wyjscie - do lekarza i wogole...
my tak jak Agucha idziemy za tydzień do dr Krystyny Kozakiewicz - Sroka do przychodni na Jaśkowej Dolinie, czekaliśmy miesiąc na wizyte
tez chodzimy na jaskowa :)
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
Sara03 - nie wiem ile byliśmy u Pani Dr, bo nie patrzyłam na zegarek :) ale gdzieś tak 15-20 minut :) (może dłużej?)

Dzidzia jest rozbierana, układana na pleckach, na brzuszku :) Pani Dr sprawdza różne odruchy i symetrię ciałka :) chyba mierzyła też główkę - z tego co pamiętam ;)
sprawdza jak maluszek się podnosi itp. :)
wszystko wyjaśnia, można pytać i pytać ;)

zwiedziłam już tylu lekarzy, że nie pamiętam wszystkich szczegółów ;)
Agusia - dzieki wielkie za info :-)
drobiazg :))
Sara, byłaś już na wizycie, jesteś zadowolona?
m też do Sroki chodzimy na pierwszą się czeka wizytę ale teraz mamy drugą i tydzien:)

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

do góry