Widok
nie :)
w budynku szpitala :)
jak masz główne wejście i stoisz do niego przodem, to po lewej stronie(po stronie morza), na samym początku budynku jest przychodnia :)
Pani Dr napisała mi na kartce 2 nr telefonów - żebym dzwoniła po nowym roku umówić się na kontrolę :)
58 768-46-45
58 340-93-88
rejestracja czynna 7-19 a w soboty 8-11 :)
nie mogłam dopisać(padły mi baterie w klawiaturze), że Pani Dr bardzo miła, świetnie wszystko tłumaczyła, odpowiadała na pytania itp. :) no i bardzo fajne podejście do dzidziusia :)
w budynku szpitala :)
jak masz główne wejście i stoisz do niego przodem, to po lewej stronie(po stronie morza), na samym początku budynku jest przychodnia :)
Pani Dr napisała mi na kartce 2 nr telefonów - żebym dzwoniła po nowym roku umówić się na kontrolę :)
58 768-46-45
58 340-93-88
rejestracja czynna 7-19 a w soboty 8-11 :)
nie mogłam dopisać(padły mi baterie w klawiaturze), że Pani Dr bardzo miła, świetnie wszystko tłumaczyła, odpowiadała na pytania itp. :) no i bardzo fajne podejście do dzidziusia :)
Sara03 - nie wiem ile byliśmy u Pani Dr, bo nie patrzyłam na zegarek :) ale gdzieś tak 15-20 minut :) (może dłużej?)
Dzidzia jest rozbierana, układana na pleckach, na brzuszku :) Pani Dr sprawdza różne odruchy i symetrię ciałka :) chyba mierzyła też główkę - z tego co pamiętam ;)
sprawdza jak maluszek się podnosi itp. :)
wszystko wyjaśnia, można pytać i pytać ;)
zwiedziłam już tylu lekarzy, że nie pamiętam wszystkich szczegółów ;)
Dzidzia jest rozbierana, układana na pleckach, na brzuszku :) Pani Dr sprawdza różne odruchy i symetrię ciałka :) chyba mierzyła też główkę - z tego co pamiętam ;)
sprawdza jak maluszek się podnosi itp. :)
wszystko wyjaśnia, można pytać i pytać ;)
zwiedziłam już tylu lekarzy, że nie pamiętam wszystkich szczegółów ;)