Widok

polisa ING

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Jak się wycofać, co napisać aby zrezygnować z ubezpieczenia na życie w ING.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na infolinii powinni Ci powiedzieć.
a dlaczego się wycofujesz? - pytam z ciekawości, bo sama mam tam polisę.
mam już dość, poczytaj na google sobie opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest takie powiedzenie w branży ubezpieczeniowej: "Nie ma złych polis - są tylko niewłaściwie dobrane".
Sporo lat pracuję "w branży" i spotkałem się naprawdę bardzo wieloma Klientami, którzy czuli się oszukani, bo Agent który im to "wcisnął" nie potrafił wyjaśnić, jak dana polisa działa. Albo zmieniła się sytuacja życiowa Klienta - a Agenta przy tym nie było (bo już np. dawno nie pracował w tej firmie) i polisa nie została dostosowana do bieżącej sytuacji.
O każdym ubezpieczeniu i o każdym Towarzystwie, wujek Gugiel wynajdzie jakieś narzekania.
Akurat ING, choć nigdy ich nie sprzedawałem, ma (moim zdaniem) dobre produkty.
Odezwijcie się do mnie na priv - przeanalizujemy, czy warto kontynuować polisę w niezmienionej postaci, czy może coś zmienić?
A może wycofać się, najmniejszym możliwym kosztem?
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
sadyl, a Ty jesteś agentem ubezpieczeniowym?
To chyba logiczne skoro wątek jest o ubezpieczeniach a napisał że pracuje "w branży". :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
faktycznie ... tak to jest jak czyta się co cztery litery :P
a apropo logiki - tylko matematyka jest logiczna :)

Inne tematy z forum Inne

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

do góry