Widok

pomocy !! 40stka męża a w głowie zero pomysłu....

Kobietki pomóżcie wymysleć coś fajnego na czterdzieste urodziny męża , może jakiś prezent a może mała imprezka niespodzianka a może jakiś wypadzik sam na sam bez dzieci ? nie mam ani pomysłu ani zbyt wiele kasiorki :((( Może macie jakiś pomysł ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słoneczko jak bym zaśpiewała mężowi piosenkę to zasnął by szybciej niż po wypiciu 0,7 whisky :D Jestem TOTALNYM anty talęciem w śpiewaniu :D
Zależy kto co lubi i jakie ma "wymagania" jeśli chodzi o prezenty ;)
Mój Tata od kolegów na 40-stkę dostał 18letnią i był w 7mym niebie, teraz na 50tkę poprosił by Mu się rodzina na 21letnią złożyła ;) zatem kwestia co kto lubi ;)

Możesz też Mężowi zaśpiewać "Po 40-stce człowiek wie..." http://www.youtube.com/watch?v=3FcTE6uV7sI
;)
co do whisky to strzał w dziesiątkę już raz dostał ode mnie Trunek za prawie 350zł i do tej pory delektuje się nią od czasu do czasu jak jest okazja- jest miłosnikiem whisky tylko zastanawiam się czy jest to odpowiedni prezent na tak wyjątkowe urodziny?
dobrą letnią (w sensie 18, lub 21 letnią) whisky ;) cena plus minus 300zł tzn 18letnie powyżej 200zł, a 21letnie poniżej 300zł :D
Nie musi być koneserem by wiedzieć co dostał ;)
niestety az wstyd sie przyznać ale takich "zeskurniaków" mam tylko 300zł a rodzinka nie bedzie raczej uczestniczyć
A czy rodzina chciała by przyjść na taką imprezę ?
A ile możesz na to przeznaczyć ?
właśnie z kolacyjką we dwoje jest kłopot bo było to już w walentynki w fajnej knajpie i pare razy bez okazji taka niespodzianka więc teraz bym Go chyba tym nie zaskoczyła. Co do prezentu to kurcze kobitki moje kochane On ma już wszystko- na prawde !!! jedyne czego nie ma a bardzo by chciał to BMW7 ale na to nie mam tyle kasiorki :D mąż uwielbia spontaniczne wyjazdy na domki na kaszubach ale mam za małą kwotę na taki wypad , grono przyjaciół po urodzeniu maleństwa też mamy zwężony więc nie udało by się zrobić imprezki , trzymam kciuki że pomorzecie mi coś wykombinować !!
Napisz coś więcej o swoim mężu . Czy macie dużo znajomych, rodziny ? Czy lubi masowe imprezy czy raczej typ domownika ?
Dzieci wysłać do rodziny, znajomych... Fajna kolacja przy świecach, dobre winko, fajna bielizna... Mąż będzie wniebowzięty:) Jeżeli będzie kaska, to może być wypad do kina, albo nad morze, na długiii spacerek... A prezent? To już zależy co mąż lubi, najlepiej zrobić mu niespodziankę - czyli mógłby dostać to, co chciał, a nie spodziewał się, że dostanie :))))

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry