Widok
pomóżcie mi wybrać dobrego GINEKOLOGA w SWISSMED Morena
Witam !!!
Dziewczyny pomóżcie mi wybrać dobrego ginekologa w SWISSMED na Morenie, bo mój poprzedni jest do bani!!!!!!!
Patrzałam w rozpisce, że urzęduje tam sporo ginekologów, a koleżanka mi doradziła, że warto ponieważ pracują tam wyśmienici ginekolodzy, bardzo oddani pacjentowi, dociekliwi i w ogóle.
Dzięki :)
Dziewczyny pomóżcie mi wybrać dobrego ginekologa w SWISSMED na Morenie, bo mój poprzedni jest do bani!!!!!!!
Patrzałam w rozpisce, że urzęduje tam sporo ginekologów, a koleżanka mi doradziła, że warto ponieważ pracują tam wyśmienici ginekolodzy, bardzo oddani pacjentowi, dociekliwi i w ogóle.
Dzięki :)
Spojrzałam, że to mężczyźni.
Przesyłam listę lekarzy:
Adamcio-Deptulska, Maria,Birkholz Sławomir
Chęćka Zenon,Chmielewski Piotr, Ciepłuch Rafał,
Florczak Konrad, Gościniak Wojciech,Karaś Jerzy,
Kijuć Wiesław,Klasa-Mazurkiewicz Dagmara,Kobierski Julian,
Królikowska-Kobierska Beata,Legan Anna,Leszczyńska Katarzyna,
Liro Marcin,Łapińska-Szumczyk Sylwia,Matkowski Sławomir,
Mincewicz-Narloch Maria,Młodzianowska Magdalena,
Niedźwiecka Małgorzata,Raba Tomasz,Raniszewska Anna,
Salwach Włodzimierz,Stukan Maciej,Szulc Adam,
Wąsewicz Krzysztof.
Kurcze, troszkę ich tam urzęduje.
Polecicie jeszcze kogoś, może jakąś kobietę :)
Przesyłam listę lekarzy:
Adamcio-Deptulska, Maria,Birkholz Sławomir
Chęćka Zenon,Chmielewski Piotr, Ciepłuch Rafał,
Florczak Konrad, Gościniak Wojciech,Karaś Jerzy,
Kijuć Wiesław,Klasa-Mazurkiewicz Dagmara,Kobierski Julian,
Królikowska-Kobierska Beata,Legan Anna,Leszczyńska Katarzyna,
Liro Marcin,Łapińska-Szumczyk Sylwia,Matkowski Sławomir,
Mincewicz-Narloch Maria,Młodzianowska Magdalena,
Niedźwiecka Małgorzata,Raba Tomasz,Raniszewska Anna,
Salwach Włodzimierz,Stukan Maciej,Szulc Adam,
Wąsewicz Krzysztof.
Kurcze, troszkę ich tam urzęduje.
Polecicie jeszcze kogoś, może jakąś kobietę :)
Z tej listy to polecam:
Łapińska-Szumczyk Sylwia - bardzo fajna babeczka, wszystkorobi dokładnie, widać że się przejmuje pacjentką:)
Karaś Jerzy - prowadził moją drugą ciążę. Bardzo fajny, zabawny, do tego kompetentny.
Królikowska-Kobierska - dobry specjalista do prowadzenia ciąż z komplikacjami (moja przyjaciółka do niej chodzi i bardzo sobie chwali)
Legan Beata - byłam u niej 2 razy i sprawia wrażenie oschłej, ale jest miła i dokładna, przy czym bez problemu zleca badania (powiedziałam jej, że wypadają mi włosy, to dała mi skierowanie na TSH, FT4, żebym miała od razu wyniki jak pójdę do endokrynologa)
Liro Marcin - mój Ginekolog od 2005r. rewelacyjny!!! (z tego co się orientuję, to już nie pracuje w Swwissmedzie)
Szulc Adam - bardzo dobry specjalista, szczególnie od usg
Szczerze NIE POLECAM - Kijuć Wiesław! to patałach!!! w skrócie napiszę, że chciał usunąć mi zdrową ciąże, bo źle obliczył NT i stwierdził, że płód pewnie ma zespół Downa, albo Turnera (zależy jakiej płci) Także szczerze nie polecam, bo nawet nie usłyszałam słowa przepraszam pomyliłem się! tylko zrobił głupi uśmieszek:/
Reszty nie znam:)
Łapińska-Szumczyk Sylwia - bardzo fajna babeczka, wszystkorobi dokładnie, widać że się przejmuje pacjentką:)
Karaś Jerzy - prowadził moją drugą ciążę. Bardzo fajny, zabawny, do tego kompetentny.
Królikowska-Kobierska - dobry specjalista do prowadzenia ciąż z komplikacjami (moja przyjaciółka do niej chodzi i bardzo sobie chwali)
Legan Beata - byłam u niej 2 razy i sprawia wrażenie oschłej, ale jest miła i dokładna, przy czym bez problemu zleca badania (powiedziałam jej, że wypadają mi włosy, to dała mi skierowanie na TSH, FT4, żebym miała od razu wyniki jak pójdę do endokrynologa)
Liro Marcin - mój Ginekolog od 2005r. rewelacyjny!!! (z tego co się orientuję, to już nie pracuje w Swwissmedzie)
Szulc Adam - bardzo dobry specjalista, szczególnie od usg
Szczerze NIE POLECAM - Kijuć Wiesław! to patałach!!! w skrócie napiszę, że chciał usunąć mi zdrową ciąże, bo źle obliczył NT i stwierdził, że płód pewnie ma zespół Downa, albo Turnera (zależy jakiej płci) Także szczerze nie polecam, bo nawet nie usłyszałam słowa przepraszam pomyliłem się! tylko zrobił głupi uśmieszek:/
Reszty nie znam:)
Polecam dr Szulca. Prowadzil moja ciaze, wczesniej tez do niego chodzilam. Bardzo dobre USG plus mialam cukrzyce ciazowa, ktora wyszla miedzy wizytami- smsowo od razu dal znac, polecil co robic, do jakiego specjalisty sie udac a nawet w smsie zrobil liste produktow do jedzenia, ktore mam na razie odstawic. Nie mam zastrzezen do niego.
Zdecydowanie nie polecam Kobierskiej - królikowskiej. Jak poszłam do niej, z obawami, pytaniami o planowanie ciąży, to wyszłam zdegustowana, po wizycie wiedziałam mniej, niż przed. Trafiłam wtedy do dr Karasia, jest rewalacyjny. Na początku się wahałam, bo zawsze chodziłam do babeczek, ale zmiana na tego lekarza to był strzał w 10!!!
O ile się nie mylę, Klasa- Mazurkiewicz już nie przyjmuje w Swiss od ok 2 lat, jak nie dłużej :)
O ile się nie mylę, Klasa- Mazurkiewicz już nie przyjmuje w Swiss od ok 2 lat, jak nie dłużej :)
Leszczyńską polecam:
http://www.znanylekarz.pl/katarzyna-leszczynska/ginekolog/gdynia-gdansk
http://www.znanylekarz.pl/katarzyna-leszczynska/ginekolog/gdynia-gdansk
Raniszewska może i sympatyczna i dokłada jak przyjmuje prywatnie ,ja prowadziłam u niej ciążę na książeczkęi musiałam sama pilnować wiele rzeczy i się dopytywać.Myślę,że prywatnie jest dużo lepsza aczkolwiek kobiety mają średnie na jej temat opinie.Trzeba pójść i się przekonać ,może akurat podpasuje.