Widok
Rozmawiałam z kobietą, która będzie mnie czesac. Pokazałam jej swoje zdjęcie i ze chce miec taką fryzurę jak na tym zdjęciu. Po kolei powiedziała jak zrobi tego koka tylko ze nie będzie on tak wysoko bo razem z welonem wyglądałoby jakbym miała ogromną głowę. Mam nadzieję że będzie dobrze. Salon jest już długo na Morenie i to wpłynęło na moją decyzję bo muszę przyznać ze tylko 2 razy w życiu byłam u fryzjera.
przy bulonskiej jest taki dom handlowy. Wyglada mocno niezachecajaco. w srodku jeszcze gorze. Ale salon jest czysciutki.dobrze urzadzony, nowy (pezeniesiony). Ma parterze, tzreba pojsc prosto i na koncu w prawo.
Juz wiem, ze tam bede sie czesac ;)
Juz wiem, ze tam bede sie czesac ;)
Chwila prawdy:
jeśli chodzi o czesanie to i Malgosia i Justyna sa swietne (choc ja zawsze oddaje sie w rece Malgosi. Ale moja kolezanka ostatnio czesala sie na swoj slub u Justyna i pieknie wyszlo.) Malgosia czesala mnie jescze na studniowke, wyslo swietnie (taki "krajobraz po bitwie" - na moje zyczenie) Nie raz widziala, jak czesaly kobitki w koka i za kazdym razem mi sie podobalo. Szcegolnie ze naprawde fachowo doradzaja. nie pozwole Ci zrobic czegos, co Ci nie pasuje, sluchaja i sa szalenie otwarte.
A co do balayage'u - zalezy co lubisz, bo Justynka ma hojniejsza reke przy koloryzacji i jesli chcesz delikatny efekt to albo umowow sie do Gosi, albo Justynie "patrz na rece" (brzydko brzmi, ale z humorkiem powiedziane) albo pokaz zdjecie.
I najwazniejsze: nie jest drogo (sciecie itd ok 30 zl. balayage z scieciem ok 80), a wloski nawet kilka miesiecy po wizycie nadal sie ukladaja.
:)
jeśli chodzi o czesanie to i Malgosia i Justyna sa swietne (choc ja zawsze oddaje sie w rece Malgosi. Ale moja kolezanka ostatnio czesala sie na swoj slub u Justyna i pieknie wyszlo.) Malgosia czesala mnie jescze na studniowke, wyslo swietnie (taki "krajobraz po bitwie" - na moje zyczenie) Nie raz widziala, jak czesaly kobitki w koka i za kazdym razem mi sie podobalo. Szcegolnie ze naprawde fachowo doradzaja. nie pozwole Ci zrobic czegos, co Ci nie pasuje, sluchaja i sa szalenie otwarte.
A co do balayage'u - zalezy co lubisz, bo Justynka ma hojniejsza reke przy koloryzacji i jesli chcesz delikatny efekt to albo umowow sie do Gosi, albo Justynie "patrz na rece" (brzydko brzmi, ale z humorkiem powiedziane) albo pokaz zdjecie.
I najwazniejsze: nie jest drogo (sciecie itd ok 30 zl. balayage z scieciem ok 80), a wloski nawet kilka miesiecy po wizycie nadal sie ukladaja.
:)
Kurcze nie zwroclam uwagi, a;le zdaje sie ze Loreala. Zteszta z tego co pamietam, nie sa oddani jedenj firmie, a wybieraja najlepsze produkty roznych firm.
W kazdym razie jedno nie ulega watpliwosci- ja wychodze zawsze zadowolona :)
Napisz co i jak :)
W kazdym razie jedno nie ulega watpliwosci- ja wychodze zawsze zadowolona :)
Napisz co i jak :)
Ech, bez sensacji bedzie ;) wlosom daje odpoczac po kilku sezonach farbowania i przeistaczania sie z brunetki w blondynke (teraz znow mam swoj mysi kolor ;) Ale nagle ubzdurala mi sie grzywka... Co prawda mam watpliwosci czy to najmadrzejszy pomysl (czy nie bedzie mi za goracao:) albo czy odrosnie do slubu? albo czy jesli mi sie spodoba bedzie mozna zrobic fajny fryz z grzywka - takie wydumane problemy) ale mam starszna ochote cos zmienic... na rudo bym sie zrobila ooo... ale twarda musze byc ;) grzywka i juz
Dluzsza...
Mezczyzna jeczy ze najpiekniejsza czesc twarzy czyli oczy sobie zaslonie, ale co tam ;) zreszta zdam sie na Justyne. Mam wrazenie ze bez gzrwki jakos tak nijako wygladam, a taka firanka nad czolem jakiegos charakteru doda ;) (szukam usprawiedliwienia).Ale tak naparwde to bym wlosy cale obciela. Klelam jak szewc przy upalach, jak mi sie cos po szyi majtalo ;)
Mezczyzna jeczy ze najpiekniejsza czesc twarzy czyli oczy sobie zaslonie, ale co tam ;) zreszta zdam sie na Justyne. Mam wrazenie ze bez gzrwki jakos tak nijako wygladam, a taka firanka nad czolem jakiegos charakteru doda ;) (szukam usprawiedliwienia).Ale tak naparwde to bym wlosy cale obciela. Klelam jak szewc przy upalach, jak mi sie cos po szyi majtalo ;)