Widok

pomysł na prezent- urodziny męża

W lipcu mój szanowny mój małż ma urodziny, a ja w ogóle nie mam pojęcia, czym go obdarować. Może mi pomożecie? ;)

Krótka charakterystyka:
Typowe- lubi męskie zabawki. Wypasiony telefon z milionem aplikacji, gry komputerowe czy konsola... Ale to wszystko już ma :) Lubi whiskey, ale ileż można mu kupować różne odmiany, przydałoby się coś innego. Nie lubi dostawać ubrań. Prezent w postaci wspólnego wypadu gdzieś też nie zda egzaminu- nie ma czasu. Gadżety ze sklepu Toys4Boys też już przetrzepane ;) Wypasiony zegarek dostał rok temu.

Co można kupić takiemu dużemu chłopcu, żeby ceną nie zabiło (200-300 zł) a sprawiło radość? Bardzo proszę o pomoc :)
www.cannella.ownlog.com
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mojemu ostatnio kupiłam nóż, taki na wyprawy, żeby wyciąć i zastrugać kijka, ukroić kromkę chleba. Do tego jest ultra lekki, no bo musiał być jak najlżejszy
http://www.cqbtactical.pl/dozier-folding-hunter-foliage-green-4062-p-260.html
Chciałam kupić ten, niestety nigdzie nie mogłam go znaleźć:
http://www.cqbtactical.pl/blade-tech-ganyana-lite-black-p-637.html
image[/url]image[/url]
a ja powiem tak banalnie, Ja mojemu Mężowi jeszcze wtedy chłopakowi wyszyłam własnoręcznie proporczyk jego ulubionego klubu wsadziłam w ramkę:) o a co cieszył się jak głupek bo przezemnie zrobione
imageimage
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałam podobny problem - też urodziny 9 lipca, ale wymarzyło mu się CB radio, więc już z głowy, tyle, że to więcej niż 300zł.
Ale jak lubi 'męskie' gadżety to może taki porządny scyzoryk?
http://allegro.pl/victorinox-scyzoryk-outrider-0-9023-wysylka-0zl-i1667451495.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój mąż dostał ponton 4-osobowy bo lubi wypady nad jeziorko - koszt 395zł już z pompką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taki męski nożyk i scyzoryk też już ma :) Ale dzięki za inicjatywę :) Kurde, problem z nim jest taki, że jak coś chce, to sobie po prostu kupuje, nie uprzedzając mnie o tym.. :) Więc naprawdę ciężko go czymś pozytywnie zaskoczyć :)
www.cannella.ownlog.com
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja mojemu tacie na 50 urodziny kupiłam 50 różny fajnych piw, takich wyszukanych. Nie wiedziałam co kupić bo wszytko ma :) a na nowy samochód z salonu mnie nie stać :D

Prezent strzał w 10! teraz od czasu do czasu może się wieczorkiem piwka napić a mój P. też się cieszy bo jak jest u teścia to się załapie zawsze na jedno:)

Koleżanka kupiła 30 piw na 30 stkę i też był zadowolony:) tylko dała mu kluczyki i powiedziała że ma sobie przytargać do domu z bagażnika:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kiedyś mężowi zafundowałam masaż w męskim SPA w Sopocie...
rano mu tylko oznajmiłam, że ma ubrać czyste majtki:) (tak dla beki)...wiec mial troche cykora:), ale ogólnie był zachwycony....
http://www.forumdayspa.pl/
Bylo to wprawdzie jakies 2-3 lata temu, ale mam nadzieje, że nic sie tam nie popsuło...
Potem poszliśmy jeszcze do kina (w Sopocie tez jest Multikino)...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mój dostal golarke za 180zł :) i tez cieszyl sie jak dzieciak :))

kup Męzowi cos do auta :)) cos na co żalowal zawsze kasy. u nas to tez sie sprawdza :)np na swieta dostal drogie pokrowce do autka :)
Jak wspólny wypad odpada to może jakiś voucher na paintball czy coś w tym guście?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Golarkę sobie sam kupił...
A voucher- no nie sprawdzi się, bo to on nie ma czasu na takie rozrywki, ile razy nam przepadły jakieś zabawy wykupione na grouponie :(

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły..?
www.cannella.ownlog.com
image
masaż, przelot szybowcem
image
Co do masażu- ot, wolałabym, żeby nie dotykała go inna kobieta (nawet jeśli to profesjonalistka w każdym calu ;)), a na to, żeby dotykał go mężczyzna, to on się z kolei nie zgodzi :)
Szybowiec odpada- za bardzo bym się o niego bała, bo sama mam potworny lęk wysokości i zawsze sobie wkręcam, że coś może się stać..

Oj, wychodzi na to, że marudna jestem :) Chciałabym, żeby to było coś materialnego :)
www.cannella.ownlog.com
image
to może jeść lubi?
jakąś kolację w fajnej romantycznej knajpie wykupić, a wieczorkiem siebie w seksownej bieliźnie przewiązać kokardą ;)

Ja swojemu na ostatnie urodziny zrobiłam paschę (bo uwielbia), kupiłam szampana, racę do tortu. Zapakowałam wszystko w plecak, wniosłam na Pachołek, na każdym półpiętrze miała stać świeczka, niestety to był luty i wiało masakrycznie, więc świeczki pogasły :(
Ale na samej górze miałam już zamykaną latarenkę. Umówiliśmy się, że on wejdzie na wieżę dopiero jak zadzwonię. Był zszokowany i bardzo zadowolony, nikt nigdy nie zrobił mu takiego prezentu. Otworzyliśmy szampana i wypiliśmy po łyczku, zjedliśmy po łyżeczce paschy i zwinęliśmy się do knajpy, bo zimnica była straszna!
Ale teraz masz lato i ciepło, może zrób coś w tym stylu :)
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sama najlepiej znasz swojego męża, więc ja już nie wiem co możesz mu sprezentować skoro wszystko ma... Albo tak jak pisze Ajeczka zapakuj się w kokardę i umów się z nim w sypialni :)
pasudka:
Co roku mam ten sam problem i bardzo dobrze Cię rozumiem :).

Może jakąś planszówkę, może coś ze sprzętu turystycznego - np kubek termiczny?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Paulyn, nasza córcia niestety ma talent do przerywania w najbardziej nieodpowiednich momentach, zupełnie jakby miała radar wbudowany ;)

Nilkaa- nas, kobiety, łatwiej zadowolić- ilość i rozmaitość biżuterii pozostawia mężom duże pole do popisu :):)
www.cannella.ownlog.com
image
Ostatnio szukałem prezentu dla znajomych na ślub. Trafiłem na tą stronkę , mieli tam ciekawe pomysły na prezent dla nowożeńców, pokategoryzowane różne widełki cenowe. Sprawdź http://pomyslnaprezentdla.net, może najdziesz tam pomysł prezentu na urodziny męża.
Sprawdzonym prezentem i zarazem oryginalnym dla dorosłego mężczyzny jest bez wątpienia przejazd po torze wyścigowym sportowym autem, bo który mężczyzna nie lubi jeździć samochodem :) i czuć prędkość. Sprawdziłam ofertę i niedługo znów do nich zajrzę tylko, że tym razem wybiorę już inne auto, np. KTM X-BOW :D http://devil-cars.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pomysł z przejażczka autem super, tylko moze ktoś zna jakąs firmę która organizuje coś takiego w Gdańsku?
Zapraszam na moją tablicę:
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/5LtL/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Prezenty

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

do góry