Widok

opona Michelin Hi-Lite

Zamówiłem na allegro opone szosową Hi-Lite Comp, ku mojemu zdziwieniu ma ona jednak gładki bieżnik.
Z tego co się dowiedziałem od sprzedawcy nadaje się ona dobrze do jazdy po suchych nawierzchniach, czy jednak pozwala na jazde bezpieczną (bez wpadki w poślizg) w czasie deszczu lub po?
Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat opon szosowych z gładkim bierznikiem czy są to opony treningowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś wie gdzie dostane buty Sh-M071 lub 072 i w jakiej cenie? Bo pedały już mam PD-M520.
Michu. napisał(a):

> Może ktoś wie gdzie dostane buty Sh-M071 lub 072 i w jakiej
> cenie? Bo pedały już mam PD-M520.

Buciki te we wszystkich chyba numerach dostaniesz u Żuchli, wiem bo sam się na nimi zastanawiałem. Kosztują one tam około 250zł. Zanim jednak się na nie zdecydujesz zobacz co mają po obniżonych cenach, bo np. ja kupiłem Diadora Cosmo MTB za 199zł, ale wiem że z tego modelu nie było już zbyt wiele rozmiarów, aczkolwiek mój się znalazł:D
image

P.S. Pedały też mam 520 i jak narazie jestem z tych zakupów bardzo zadowolony, ale mam je jeszcze zbyt krótko aby obiektywnie oceniać tego typu produkty.

pozdrawiam
Żywy
Wielkie dzięki żYwY.

520

520 to bardzo dobre pedalki, ktorych otwarta konstrukcja pozwala na dosc pewne wpinanie i wypinanie niezaleznie od blota itp...
sprawdzone m.in. w zeszlym roku w Koscielisku.gdzie zrobilem dwie petle i nie mialem wiekszych problemow z pedalkami....

no i dosc zywotne sa :-)
regulacja napiecia gdy sprezynka dostaje w 4litery to kolejny plus,
ogolnie pelen wypas na nieduze pieniadze :-)))

pozdrower
do góry