Widok
ja tez jestem stałą klientką, obcina mnie zawsze Wiesia, zna dokladnie moje gusta wiec oddaje sie w jej rece bez wahania... ja jak najbardziej polecam. ceny na miare kazdego szanujacego sie salonu w dzisiejszych czasach, 50zl za strzyzenianie z myciem i ulozeniem, koloryzacja zalezna od ilosci kolorow i dlugosci wlosow...
"Caution: Black Lab may lick you to death!"
no ja do niej chodze od lat kilku juz..chociaz na razie jestem na etapie zapuszczania wiec troche mnie jzu nie bylo. Wiesia poprostu zna moj gust i jak ja zobaczylam, to od razu wiedzialam, ze jej moge zaufac, ja przynajmniej tak mam, ze jak mi sie fryzura fryzjerki podoba, to moze mnie ciac. poza tym ja lubie :) ale fakt, ze to dosc specyficzny salon, wola tam raczej robic ciecia z charakterem i kolory raczej naturalne, czy popiele..zadnych paskow zwanych nieporadnym baleyagem. nie wiem, moze wychwalam, ale ja sie poprostu nie zawiodlam.. choc roznie to bywa, rzecz gustu. aha...nie wiem jak teraz kiedy jest drugi salon, moze jest luzniej, ale zazwyczaj do wiesi musze czekac ok tydzien na wizyte:(
"Caution: Black Lab may lick you to death!"
dobry fryzjer jest w Alicji na Marusarzówny
a ja polecam Magdę z salonu fryzjersko - kosmetycznego w Gdyni na Obłużu... ścięła mi włosy tak cudownie, po prostu się nie poznałąm w lustrze, czyta w myślach :) przynajmniej w moim przypadku, zna się na rzeczy i jest bardzo miła. cobi tez fryzury slubne ale nie wiem jak jej wychodzi, wiem ze mi nie zrobi bo ma urlop w lipcu :(:(