Widok

poradnia rodzinna

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani! Polećcie proszę poradnię w Gdańsku, w której szybko i bezboleśnie ;) odbędziemy te trzy (a może właśnie mniej) spotkania. Z góry dziękuję!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Przymorze (okrąglag) - babeczka jest bardzo życiowa, nie ma indoktrynacji, sprawdzianów czy wypełniania kart obserwacji "na zaliczenie". Jedyny kłopot to ilość chętnych - nie wiem, na kiedy będą wolne miejsca... Ale warto się dowiedzieć (my mieliśmy dwa spotkania, narzeczony jest niewierzący, a nawet jemu się podobało ) :)

image
Spróbuję tam zadzwonic i się dowiem. Dzięki!!!
Czy ktoś może jeszcze coś polecić?
niestety myśmy byli tam w zeszłym tygodniu i kobieta ma tyle parek, że powiedziała, że nie ma czasu :o( Poza tym robiła bardzo sympatyczne wrażenie :o)
[img][/img]
uuu szkoda :((( A znaleźliście sobie juz gdzieś indziej? Jak na coś traficie daj znać :)
ponawiam prośbe!!! Help!

Inne tematy z forum Przymorze Małe

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

do góry